Следвайте ни

Братът на Меган я довърши, всички разбраха страшната истина

viber icon

Не е тайна, че отношенията между Меган Маркъл и нейния баща Томас са много обтегнати, а господин Маркъл не пропуска възможност да я критикува, докато тя му отвръща с липса на всякакво внимание.

Така на сватбата тя бе съпроводена от бащата на младоженеца – принц Чарлз, а не от собствения си родител. В многобройни интервюта Томас Маркъл пък разказа, че е пращал писма до нея, но така и тя не е приемала подадената ръка. Стигна се дотам, че той се съгласи да свидетелства срещу нея в съда.

Херцогинята отчаяно се опитала да поправи отношенията с баща си, като му написала лично писмо, което по-късно бе публикувано в медиите без нейно знание. Маркъл не можа да преживее следващия удар и спря да общува с Томас.

Сега изданието „Mirror“ съобщава, че съпругата на принц Хари дори не поздравила баща си за рождения му ден. В средата на юли той навърши 76 години. Братът на Меган – Томас Маркъл-младши – потвърди, че също не е чул обаждането от херцогинята във важния ден.

„Той се радва на пенсионирането си и иска да забрави за Меган завинаги след раздялата. Баща ми най-накрая загуби надежда някога да се събере отново с дъщеря си. Той ще пътува по света, за да излекува раните си“, каза синът на Томас.

И в книгата „В търсене на свободата“ се говори за трудната връзка между родител и дъщеря. Журналистите Омид Скоби и Каролин Дюранд отделят няколко важни епизода от творбата за това.

Авторите обясниха защо Томас така и не стигна до сватбата на дъщеря си в Лондон и отбелязаха, че съпругата на принц Хари „отхвърлила“ предложението на кралското семейство да помогне на баща си поради нарастващото внимание на пресата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Гергина с мекицити

Гергина с мекицити

06.08.2020 | 17:14

Мисля, че си бара пачките, а уилточчч се е нацокал на чпкова с лайненцата амам

Отговори
0 0
Кирливи

Кирливи

05.08.2020 | 17:37

Ризи и злоба има и в добрите английски семейства,където чиниите преди сервиране се затоплят,ако има достатъчно слугини

Отговори
1 1
Едно уточнение,

Едно уточнение,

05.08.2020 | 09:29

луд умора няма, че и тия нещастници! Дай на простака малко известност и му гледай сеира!

Отговори
12 4
Яерттъъуииочч

Яерттъъуииочч

05.08.2020 | 09:23

Мисля всички знаем баснята за лисицата и киселото грозде, ,а Мария, с фасоните й, поначало малко хора биха я изтърпяли толкова време, колкото той!

Отговори
3 3
Гост

Гост

05.08.2020 | 04:00

Един истински баща който обича детето си няма да се възползва и да прави сеир и публично да унижава детето си. Ако я обичаше истински няма да влиза в ролята на жертва пред обществото и да я каля нея. А щеше да си мълчи за личните им взаимоотношения. Същото важи за брат и. Мн правилно прави тя като ги игнорира.

Отговори
30 6
Додо

Додо

04.08.2020 | 21:18

Стига сте ни занимавали с тая тъпа черна маймуна

Отговори
37 12

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?