46

Братът на Константин нападна шампионката Станилия в "Сървайвър"

Грозна сцена между двама силни играчи се разигра в „Сървайвър“. Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин, скочи агресивно срещу съотборничката си от племето „Червени“, шампионката по кану Станилия. Най-възрастният риалити герой излезе от кожата си, след като спортистката аплодира битка, в която съперник от вражеския отбор „Сини“ победи член на нейния тим. „Вместо да пляскаме, да побеждаваме! Важана е победата!“, просъска Светльо срещу Станилия. Каякарката му обясни, че аплодира хубавата, спортсменска игра, а не резултата. „Тогава не излизай за победа, приятелко!“, иронизира я братът на Коцето. Станилия, която има в актива си златен медал от световно първенство и винаги се хвърля през глава в изпитанията, се вбеси на коментара му и се развика. В отговор, Светльо скочи от пейката, на която беше седнал и застрашително се изправи срещу спортистката. Преди двамата да стигнат до физическа саморазправа, ММА боецът Жоро ги разтърва. 

Избухването на Светльо предизвика остра реакция в противниковия отбор на сините. „На жена ли скачаш, бе?“, провикна се кулинарката Божана, която не крие симпатиите си към Станилия. „До този момент много уважавах Светльо, защото е интелигентен човек с житейски опит. Но не мога да преглътна начина, по който говореше на Станилия. Той почти й скочи на бой, започна да й крещи, това е недопустимо“, обяви дизайнерът Едис. 

Самият Светльо обяви реакциите им за „излишна драма“, подчерта, че е с 15 години по-голям от Станилия и очаква уважение както към по-възрастните, така и към мъжете. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Отвратилни са Светльо и Жоро

Отвратилни са Светльо и Жоро

28.03.2023 | 13:10

Светльо се държа отвратително, беше брутално като се изправи срещу Стиляна. Не каза извинявай. Дълго го убеждаваха да произнесе тази дума. А на Жоро изразът "жената е под мъжа" е от средновековието. Благо се правеше, че не е разбрал. Трябва да бъдат победители войните. Известните са жалки, елементарни. Единствените достойни от тях са Стиляна(много е честна) и Тино(малко страхлив).

Отговори
2 1
ами,

ами,

28.03.2023 | 13:25

Типични чалгаропитеци,ИванЧо присламчил се към тях е същия.

Отговори
3 0
ами,

ами,

28.03.2023 | 13:08

Двете нанадолнища Георги и Светльо как злобеят срещу Станилия, като изгуби единия рунд, а после я славославят щото им спечели имунитета... отврат...

Отговори
2 1
Отвратилни са Светльо и Жоро

Отвратилни са Светльо и Жоро

28.03.2023 | 13:12

Абсолютно си прав жалки,арогантни и самовлюбени. Станилия трябва да е победител.

Отговори
2 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?