49

Братът на Христо Стоичков напусна България

По-малкият брат на футболната легенда Христо Стоичков е напуснал страната. От няколко месеца насам Цанко води емигрантски живот в Германия, пише "Ретро".

Цанко, който през ноември ще навърши 43 г., имаше амбиции да влезе в политиката. През миналата година пред Нова телевизия той сподели, че планира да основе партия, с която да се яви на следващите избори.

Очевидно обаче плановете му са се разсъхнали. Малко преди да емигрира, той живееше заедно с майка си Пенка в къщата им в пловдивското село Ясно поле. Цанко помагаше на пенсионерката с работата по двора, но в момента тя се справя с всичко сама. Леля Пенка, както я наричат всички в околията, е изключително дейна натура и не се плаши от труд. На 73 години произвежда богата реколта от зарзават, наскоро обрала и гроздето и сложила материал за домашна ракия. Гледала и животни, а фризерът ѝ целогодишно бил пълен с месо. За последно тя видяла сина си Христо по телевизията, докато той бе гост участник в хитовото риалити предаване на bTV "Фермата“.

 

 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?