1553

Брадли Купър искал Бионсе, не Лейди Гага

Брадли Купър никога няма да забрави гостуването си в дома на най-известната музикална двойка – Бионсе и Джей Зи. 

49-годишният актьор и режисьор се срещнал с изпълнителите в опит да убеди певицата да изиграе ролята на Али във филма „Роди се звезда“. Впоследствие Лейди Гага получава тази чест, за което печели и номинация за „Оскар“ за най-добра актриса и награда за най-добра песен за Shallow. Всичко това обаче може да бъде записано срещу името на Бионсе, ако тя не била отказала. 

Купър обясни, че е предложил чернокожата звезда на изпълнителния директор на студиото, който имал едно условие – да накара Бионсе да се съгласи за по-малко от 25 милиона долара. 

„Отидох в къщата им, а Джей Зи си беше пуснал Judge Judy, все още го помня ясно. Не се шегувам. И бях напълно поразен. Помня, че имах много странна кашлица, когато говорих с Бионсе“, каза актьорът по време на интервю за SAG-AFTRA Foundation. 

„Беше лудост. Тя беше невероятна, както и той, и работихме върху идеята в продължение на година. Все пак тя е една от най-великите хора на света. Но след това всичко се разпадна“, казва още Купър. Той не посочва точната причина, поради която Бионсе така и не влиза в ролята на Али, нито дали ограничението от 25 милиона долара е изиграло роля.

 След това Брадли разкри, че имал намерение да привлече Адел към актьорския състав, но тя му отговорила с кратко и ясно съобщение – „заета съм“. 

След като чува как Лейди Гага пее на благотворителен концерт, Купър, който режисира и играе главната мъжка роля във филма, осъзнава, че е намерил своята партньорка на екран. „Тя просто събори цялото място с гласа си и точно в този момент осъзнах, че е най-подходяща. След това помолих да се срещна с нея“, обяснява актьорът. 

 Тези преговори завършват с успех, а „Роди се звезда“ печели осем номинации за „Оскар“ и печели за най-добра песен за Shallow. Гага и Купър изпълниха парчето на живо, а емоционалното им представление събуди слухове за романтика помежду им. До днес те отричат да са имали нещо повече от професионални и приятелски отношения, казвайки че всичко, видяно на сцената, е било просто добра актьорска игра. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
Много

Много

25.02.2024 | 12:01

Е зле тоя филм изгледах го на превъртане . Нищо общо с оригинала , песни и сценарий .

Отговори
1 0
А един балкански ФАЛОС ИСКА ЛИ

А един балкански ФАЛОС ИСКА ЛИ

25.02.2024 | 12:00

Ще му изпратим един да се задоволи ана..лно .

Отговори
1 1
НАВРИ СИ ГО

НАВРИ СИ ГО

22.03.2024 | 03:33

Отзад,тоя смачкан фалос,па тЕх не ги мисли,два живота да имаш ,пак няма да ти стигнат да се доближиш до стандарта им.....мхм...

Отговори
1 0
Яяяя тоя

Яяяя тоя

25.02.2024 | 08:15

Си пада по чернилки и то дебели и тлъсти.

Отговори
1 2
Я СЕ ПОКАЖИ

Я СЕ ПОКАЖИ

22.03.2024 | 03:29

С твоята хипопотамКА ,с която вечер си лягаш в леглото,па да видим,коя е по-черна и тлъста...а...???

Отговори
0 1
Много скапан

Много скапан

25.02.2024 | 07:14

Римейк на оригиналния филм . И много тъп..и песни. А биенсе става да играе само слугиня на бели богати хора или да е робиня в плантация негрите стават само за това или сапун.

Отговори
1 3

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?