Следвайте ни

Брачни клетви ли? Бум на изневери с колеги след изолацията

viber icon

Сайтът за извънбрачни връзки Gleeden установи, че 38 процента от британските жени са изневерили с колега веднага след завръщането си в офиса при разхлабването на карантината, пише в."Мейл он съди".

Порталът е специализиран за европейски дами-кръшкачки и наброява 7 милиона членове, 250 хиляди от които са от Великобритания.

Когато били запитани как оправдават своето фриволно поведение, 39 процента от поданичките на Нейно Величество доверили, че искали да се уверят колко атрактивни са и за други мъже, освен за партньора им, пише лупа.бг.

Една четвърт от респондентките мотивирали изневярата си с желанието да се почувстват отново желани. Над 60 % от жените от сайта си признали, че по време на карантината са преживели емоционални и брачни разочарования. Много от новооткрилите радостта от извънбрачния секс британки пък се позовали на желанието да се освободят от натрупания стрес.

78 процента от изневерилите признали, че действията им не били планирани, за разлика от другите 22 процента, които старателно подготвили нещата в офиса.

59 % от анкетираните били готови за повторно сексуално приключение с колега, докато 41 процента решили да спрат дотук.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?