3906

Бягство след титлата: С кого Боряна Калейн разпуска из романтични курорти

Невероятната Боряна Калейн си подари романтична ваканция в Италия след спечелването на абсолютната европейска титла, пише България Днес. Гимнастичката избра юга за почивката си.

Грацията се отдаде на релакс в Пулия. Калейн беше в малкото градче Полиняно а Маре, което е близо до Бари. То се намира на брега на Адриатическо море. Разполага с живописни плажове, сгушени между скали. Освен това впечатлява с историческия център и останките от римско време. Сред последните е мостът на Виа Траяна. Калейн не пропусна да посети и Бари.

Златното момиче е била с приятеля си, когото държи далеч от общественото внимание. За него се знае изключително малко. Казва се Георги Тодоров и е с гимнастичката от три години.

„Запознахме се в залата, той започна работа като кинезитерапевт с по-малките. На едно състезание ми намекна какви чувства изпитва, а аз се изплаших и се скрих по детски. Първоначално не знаех какво да направя. Връзката ми с него ме промени, пораснах. Той е много зрял за годините си, а аз станах по-отговорен човек“, е единственото, което Боряна е споделяла за любимия си.

Двамата не качват и снимки заедно в социалните мрежи. Предпочитат да пазят отношенията само за себе си.   
 


 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?