Следвайте ни

Бягайте далеч! Това са най-злите зодии

viber icon

Овен
Овенът може да ви завладее с положителните си качества, защото наистина е прекрасен човек. И той остава такъв, докато не го изнервите. 

За съжаление е много лесно да ядосате кроткия Овен. Сред негативните качества на тази зодия са импулсивността и нравът, така че понякога е достатъчна само една грешна дума. Овенът се запалва бързо като кибрит, но също така бързо се изгасне. 

Но внимавайте, защото в пристъпа си на гняв Овенът може да направи куп бели. Той трудно контролира емоционалността и раздразнителността си, което истински плаши хората около него. 

След като гневът отмине Овенът започва да се разкайва и се извинява, но това далеч не заличава сторените вече бели. Представителите на тази зодия трябва да се научат да контролират себе си.

Скорпион 
Скорпионът е първенец сред най-агресивните личности в хороскопа. Да, наградата не е от най-престижните, но какво да се прави. Разбира се, няма да кажем, че всички Скорпиони са чисти убийци и разбойници. Не, много често това са достойни семейни хора и работохолици, които привличат положително внимание към себе си. 

Но те са и много склонни към раздразнителност и агресия. Приличат на гол нерв, който реагира твърде активно на всяко външно въздействие. Скорпионът не избухва веднага. Той дълго живее с досадата, която изведнъж избухва и преминава в пъклен план за отмъщение. 

А именно това е много опасно, защото разгневеният зодиакален знак не знае милост и е готов да премине към всякаква подлост. Скрийте се, ако случайно или умишлено сте го обидили, защото той никога няма да забрави и ще ви търси до последно, за да ви отмъсти.

Рак
Никой не очаква да види тази зодия именно в този списък, но уви. Агресивни ли? Та те са общителни и отворени хора! Всъщност – да, те изобщо не са конфликтни личности.

Ракът не се опитва умишлено да влезе в спор или да обиди някого. Напротив, обича да създава прилична репутация на себе си, защото се притеснява от мнението на другите. Но проблемът е, че това е един много емоционален човек. В Рака кипят куп чувства, което води до чести сривове и интриги, освен това често прави от мухата слон.

Може да се обърнете към Рака с невинна молба и той изведнъж да избухне. Защо това се случва? Просто в този момент той може да си спомни за стара ваша обида, да е мислил за нещо негативно и т.н. 

И точно в този момент попадате под тежките му и зли черти. Затова внимавайте и знайте, че с Рака трябва да се общува изключително внимателно и предпазливо, защото те могат да избухнат по всяко време, пише жената блиц.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?