Следвайте ни

Бягайте далеч! Тези зодии не стават за семейство

viber icon

Близнаци

Те заемат челната позиция в този списък. Представителите на този знак са много импулсивни и самолюбиви. Те сменят често половинките си, защото имат нужда от нови емоции. За тях бракът е просто печат в паспорта.

Те имат нужда от постоянна интрига във връзката. Когато булото на любовта започне да отшумява и животът да влиза в своята рутина, те просто си събират багажа и си плюят на петите. 

Те дори не обясняват причините за сбогуването си с половинката. В повечето случаи просто си тръгват, без дори да се сбогуват. Важно е да отбележим и, че Близнаците често изневеряват.

Водолей

Този знак не е лесен. Човек наистина трудно може да накара Водолей да се влюби. 

За хората от тази зодия на първо място винаги е била и ще бъде свободата им. Никоя любов не може да я замести. Те са много негативно настроени към нарушаването на границите в живота си. Водолеите не понасят да бъдат контролирани и да вършат домакинска работа.

Според Водолеите сватбата е просто загуба на пари на първо място и голям фарс на второ. Те рядко сключват брак. 

Животът с Водолея може да е истинско предизвикателство, особено защото той не понася чуждо мнение. Може да напусне съпругата си във всеки един момент. 
В света няма по-щастлив човек от Водолей, който току-що е подал молба за развод. В края на краищата тези хора са самотници по природа.

Стрелец

Представителите на този знак често се женят под влиянието на силни емоции, а импулсивните им действия често завършват с развод, защото партньорът им много бързо престава да бъде идеален. 

След като натрупа опит и напусне семейството си, Стрелецът се впуска в нови приключения.

Намирането на подходящия партньор за траен брак не е лесно за Стрелеца. Това може да бъде само човек, който има еднакъв възглед за живота и връзките.

Избраникът на Стрелеца трябва да има свой независим живот и кръг от интереси. Рядко се срещат Стрелци на почивка със своята половинка. Съпругът на този знак трябва да разбере, че свободата е на първо място за Стрелеца. Но Стрелците рядко успяват да намерят такъв разбиращ човек.

Овен

Този избухлив знак е голям провокатор. Скандал направен от нулата не е постижение за Овните, а хоби. За тях семейството наистина означава много и те изпълняват задълженията си чинно. 

Нещата опират до това, че ако направите нещо, което не е окей за Овена, то той веднага ще ви спретне чутовен скандал. В пристъп на ярост може да каже неща, без да мисли за последствията от тях. 

Ако все пак се стигне до развод, Овните ще се държат много добре и ще опитат да оправят нещата. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?