Следвайте ни

Бягайте далеч от тези 5 зодии! Силно нараняват, а причината е изумителна

viber icon

Тези пет зодии силно нараняват половинките си, защото не признават романтиката в отношенията. Ето какво причиняват на хората, които всъщност най-много обичат.

Водолей

Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях романтиката не се случва спонтанно. Стандартните романтични жестове са им смешни и затова подхождат с ирония към тях, включително тези на близките им, приятелите им, колегите им. Дори да станат свидетели на нечий романтичен жест, даже да не е насочен към тях, те по-скоро ще се присмеят и ще кажат нещо саркастично, отколкото да пуснат някоя сълза от умиление. Така че, не си губете времето да им избирате красив букет цветя за Свети Валентин. Това няма да промени отношението им и определено няма да е романтично послание за тях.

Близнаци

Ако Близнаците можеха да говорят за любов така, както умеят да го правят по всички други теми, щяха да са ненадминати в това. Романтиката далеч надхвърля думите „обичам те“ и точно там Близнаците се провалят. Те може да имат най-романтичните намерения на света, но някак си се губят по пътя. Трудно им е да покажат и да изразят любовта си. Това кара партньорите им да си мислят, че вече не ги обичат. Дори в моменти, в които са напът да изразят любовта си по романтичен или поне сантиментален начин, те правят нещо тотално неромантично, сякаш се бунтуват срещу клишето.

Овен

Овенът е страстен, но когато става въпрос за правене на романтични неща, той бързо губи интерес. Овните са като Водолеите. Те предпочитат да стоят настрана от конвенционални изтъркани романтични жестове, които много хора преди тях са правили. Това просто ги дразни. Смятат ги за скучни. Овните предпочитат да правят нещо, което самите те биха оценили, ако бяха на мястото на партньорите си, но не всеки би скочил с парашут от самолет, нали? Като импулсивни личности, почитатели на екстремните вдигащи адреналина дейности, те биха се зарадвали на подобна изненада. За тях това е романтиката – да направиш жест, който да е специално подготвен за конкретния човек. Ако жестът се окаже неискрен или копиран от някого, това по-скоро ги обижда, отколкото възторгва.

Дева

Девите показват любовта си по практичен начин. Съсредоточават се върху неща, които създават комфорт и за двамата, като например да се приберете вкъщи и да се сгушите заедно на дивана с чаша розе. Понякога езикът на любовта на Девата е по-скоро заядлив, отколкото нежен и любвеобилен. Ако влезете в тона им, могат да станат дори раздразнителни и язвителни. Това, което Девата смята за романтично, за другите хора може да е просто като игра на шах или спор за политика. Девите не са романтични по традиционен начин. През повечето време смятат романтиката за губене на време и енергия, които могат да се вложат в нещо практично.

Козирог

Козирозите получават нещо като душевен гърч, когато се стигне до романтика. Това е, може би, най-несвойственото за тях нещо във всички аспекти на връзката. Не че не са грижовни и обсипващи любимите си с обич, напротив. Те са готови да направят всичко за партньора си, но също така са и много практични и не биха харчили пари и време за глупости, например цветя и плюшени мечета. Козирозите мразят и да им се намеква, че трябва да са по-романтични. Те всъщност намират най-скучните и ежедневни неща, които правят с половинката си, за реално романтични. За тях прекараното време заедно е достатъчна заявка за любов. Нямат нужда от романтични бягства през уикенда и шоколадови бонбони. Те са прагматици, които гледат в бъдещето, здраво стъпили на земята, а не витаещи в облаците.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?