Следвайте ни

Бягайте далеч от тези 5 типа мъже

viber icon

Лятото е най-романтичното време на годината. Особено ако не сме семейни. Топлото време, коктейлите и вълнуващите летни нощи превръщат търсенето на подходяща половинка в интересно занимание. Понякога обаче перфектните мъже се превръщат в най-ужасните. Именно затова трябва да се научим кои типове да избягваме и абсолютно никога да не им даваме шанс.

1. Пристрастеният мъж

Или просто алкохолици, наркомани, геймъри, включително такива, които са вманиачени на тема онлайн залози, улични състезатели, пристрастени към скорост и адреналин, сексуални маниаци или колекционери на жени. Между другото, работохолиците, въпреки факта, че това е единствената социално одобрена зависимост, също са включени в групата от мъже, които не са подходящи за връзки. Ако всичко е ясно изглеждащо за алкохолиците, сексуалните маниаци или геймърите, защо тогава не може да изградите взаимоотношения с други хора, които вече имат някаква зависимост? По простата причина, че те вече имат пристрастяване, друга пламенна връзка, която не включва вас. Те са лишени от страст към любовта и се страхуват от интимност. И веднага щом влязат в повече или по-малко близки отношения тревожността им започва да излиза от мащаб.

2. Инфантилният мъж

Непораснали деца, вечни тийнейджъри, мъже в разцвета на силите си, които винаги са весели и засмени. Истината е, че това са деца, които са узрели твърде рано. В някакъв етап от детството им, юношеството, може би са имали фиксиране на травматичните фактори и сякаш те не се развиват допълнително. В детството си са спасявали разпадащия се брак на родителите си, носели са отговорност за майка си. Такъв тип мъже могат да бъдат наречени и "мамини синчета", прекалено пристрастени към майките си и вечно търсещи някой да реши проблемите им. Те никога не поемат отговорност нито за отношенията, нито за семейството. Обръщат всичко на шега и бягат от отговорност. А никой не обича да гони нещо, което винаги се изплъзва.

3. Психопати

Може би най-опасният тип мъже от нашата селекция. Изнасилвачи, емоционални и физически, садисти, надзорници, завистници, патологични лъжци и други неприятни видове. Вероятността да се срещне с психопат е достатъчно ниска, но понякога дори и това е възможност. Обикновено белезите, по които могат да бъдат познати, са някаква физическа или психическа злоупотреба върху тях, големи финансови загуби и др. Основният проблем при разговора с психопатите е, че те са трудно разпознаваеми. Те може да изглеждат чувствителни, грижовни, нежни, любящи, но проблемът е, че те почти нямат чувства - любовта, чувството за вина и съпричастността са им чужди.

 

4. Нарциси

Това са невероятно красиви, очарователни, интелигентни и често много чувствителни мъже. Те се грижат добре за вас, казват правилните думи в точния момент в правилната обстановка, но има едно малко "но": рано или късно, всичко се променя. Нарцисът е "празен" отвътре мъж, който се нуждае от постоянно потвърждение на своето величие. Истинският нарцис винаги е перфектен: той има невероятна прическа, визия, стил на обличане. Те са опасни най-вече с това, че унищожават самочувствието на половинката си за сметка на своето собствено.

 

5. Чуждите съпрузи

Това са особена категория опасни мъже. Могат да излъжат, че са свободни. Могат да кажат, че обичат само вас. А по-скоро ви използват за паралелна връзка и след това ви зарязват. Чуждите съпрузи не са онези романтични мъже от филмите, които са нещастни в брака си, но не могат да оставят жена си и децата. Те са опитни измамници, обичащи да се забавляват с различни жени и след това да си тръгват.

Без значение в коя категория може да попадне обектът на вашите желания, ако има някой от ключовите белези на тези симптоми, той със сигурност трябва да бъде зарязан. Моментално!

Източник: iwoman.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?