46

Бойкот заради номерата на Катя Близнакова в "Черешката", зрителите побесняха

Масово зрителите се възмущават на певицата Катя Близнакова и тактиката в „Черешката на тортата” в първата седмица от новия сезон на шоуто.

Тя спечели плакета на победителя, но според зрителите не го е заслужила. Катя намали точките на своите съотборници, давайки им по 9 или по 8 вместо по 10, като не стана ясно защо е намалила оценката на Деси Цонева, която приготви интересни гозби, за които не се чу нито една зебележка. Накрая изпълнителката на „Лиляно моме” победи, а Деси, която даде десетки на всички през седмицата, остана на опашката.

Част от зрителите бяха бесни. Те засипаха фен страницата с недоволни коментари за Близнакова. „Деси трябваше да вземе плакета! Тя е моралният победител!”, убедени са повечето хора. Певицата не коментира, но Цонева се включи в социалните мрежи с публикация, с която благодари на своите поддръжници. Дъщерята на Митко Цонев не скри, че е свикнала цял живот на обира масов хейт, затова позитивните коментари за участието й в „Черешката” са изключително ценни за нея. „Щастлива съм!”, сподели Деси.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Ох,

Ох,

06.06.2023 | 06:10

Толкова е смешна тази певица ли е, не я знам къде пее и кой я слуша, но за клоун в цирка става. Тя още ли преживява тийнерджерските си години, няма ли да се сети на колко годинки е вече.

Отговори
9 1
Фенка

Фенка

05.06.2023 | 17:15

Какви са тия бабиери на кого да известни. От психиатрията ли ги събирате. Оня с татуираната глава зомби и бабичката с пубертетските опашки.... и някакви аноректични лелки се мерят по кантарите много ви моля спрете тоя бълвоч.

Отговори
6 1
Светла

Светла

05.06.2023 | 09:29

Същата тактика използва успешно и Иво Димчев! Адски недостойно и унижаващо! Но...ако асимилират колко са се унижили...Не вярвам да са го разбрали! Няма удовлетворение от ТАКА спечелена награда...тя не е тяхна...

Отговори
12 0
Не гледам

Не гледам

05.06.2023 | 07:36

такива бози. Цонева може и да може да готви, но си е изкуствена, проста пача, омъжена за дядка. И е комплексарка.

Отговори
11 9
Това

Това

05.06.2023 | 07:21

Предаване е една голяма помия. За измислени випове.

Отговори
23 3
Тв критик

Тв критик

05.06.2023 | 07:20

Че това кой го гледа . Това не става даже и ид...иот да го гледа става само за крет...ени и чалгари прости

Отговори
15 6
Деси Цонева не е  комплексарка,

Деси Цонева не е комплексарка,

05.06.2023 | 04:23

а е едно много интелигентно и широко скроено същество. Браво на нея! А Катя Близнакова е една селянка, която сготви една селска манджа, наблъсквайки в една тава свински мръвки със зеленчуци и после във фурната. Това не е готвене за пред хората. В крайна сметка и ние, драгият зрител, искаме да видим нещо по-подбрано като рецепта.

Отговори
17 4

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?