46

Бойкот в "Капките", зрителите искат спешна рокада с Ани Салич

И най-позитивното предаване не минава през напрежение, а в случая проблемът дойде от водещите. Припомняме, че снощи стартира благотворителният мини сезон на „Като две капки вода“ с кауза „Закрила за всяко дете“, насочена към темата за емоционалното и физическото насилие над малчуганите.

Със събраните средства от предаването УНИЦЕФ ще подкрепи директно 300 деца и 250 родители в трите детски центъра „Зона ЗаКрила“ и ще работи по превенция на насилието с още 1800 деца в България. Това обявиха водещите, които този път са трима. Освен традиционните Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро към тях се присъедини и Ани Салич. Точно нейното присъствие и начин на водене подразни зрителите. В стремежа си тя да изпъкне остави колегите си безмълвни, което не е присъщо точно за тези двамата.

Това не е нейната роля, възмущават се фенове на шоуто. Други отиват още по-далеч и пишат:

"Всичко супер,ама Ани Салич разваля всичко....нулева симбиоза между нея и водещите. Убива се живеца на предаването. Каузата е страхотна,но това предаване се гледа,за да разпуснем. Постоянното напомняне на мрачната част от живота тотално изцежда заряда на предаването, добави и лошото водене на предаването и става крах..."

Засечка има и със звука, коментира друга фенка:

"Каузата е страхотна, участниците се справят перфектно, песните са топ ще изпратя смс, ама защо тримата водещи непрекъснато говорят заедно и се надвикват. Не са ли правени репетиции, за да се чуе как звучат".
 
 Постоянните шеги на Рачков и Геро също подразниха мнозина, тъй като каузата е повече от сериозна.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Толкова

Толкова

13.02.2023 | 18:20

Ли неможаха да намерят по сериозни водещи . Точно тези двама шутове .

Отговори
1 1
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

13.02.2023 | 11:27

спешно катето евро или пък сашко къдиев...и те от лаковмия се задавиха...

Отговори
5 2
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

13.02.2023 | 11:26

не така де сега трябва цацаров да й поеме изцяло разходите...нали за това я набутаха заради голямата й любоФ!!! ей колко трябва да си закъсала да те лигави този търбух...

Отговори
9 2
Иванова

Иванова

13.02.2023 | 11:57

Потресена съм от тоалета на Ани Салич,отвратително,слабо казано!

Отговори
8 0

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?