46

Бойкот в "Капките", феновете бесни: Магърдич реди карти Таро!

Карти Таро ли реди продуцентът Магърдич Халваджиян, за да определи кой кога печели, питат зрители след неделния концерт. Победата грабна Дара Екимова, която изпълни песента на Селин Дион "All by myself”. Резултатите обаче хич не се харесаха на зрителите и мнозина директно обвиниха Маги, че не играе често и резултатите не отговарят на истината.

"Това е обида за феновете на Селин Дион!!! Потресаващо зле се представи, никаква имитация, измисли си съвсем друга интонация, нищо общо със Селин! Само във викането я бива, но това пак не означава, че се е справила подобаващо!", възмущава се фенка, подкрепена от над сто души в социалните мрежи. 

Значително повече одобрение получиха изпълненията на Керана (в образа на голямата Арета Франклин), Владо Михайлов (южнокорейската сензация PSY) и Яна Маринова (в образа на Милена с хита "Защо").

Незаслужена е победата на Дара, масово коментират из нета и повдигат въпроса защо 10-те точки на учителите също отидоха за младата певица. Дара е добра, щеше честно да си изкара първото място и по-нататък, отбелязват зрители.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Някой

Някой

21.03.2023 | 12:05

Това си беше абсолютно нагласено! 10те точки на менторите трябва да се дават преди оценките на журито,и накрая трябва да бъдат добавени гласовете на публиката за да се печели честно без намесата на продуцента!!! Това беше най дразнещо нагласения епизод А уж точките на менторите отиваха за най компликсното и сложно изпълнение???

Отговори
0 0
Harry

Harry

20.03.2023 | 12:26

Пълна щета сте! Наистина фалшиви!!!

Отговори
2 1
Bambi

Bambi

20.03.2023 | 10:31

Това предаване до основи е пълен фалш,освен гримьорите и малка част от участниците. За да го гледа човек това предаване,трябва да е тотално депресиран.

Отговори
4 1
Габи

Габи

20.03.2023 | 11:12

Ако има вечер в която няма гледане и абсолютно никакво гласуване Халваджиян може и да спре с нагласяване на победителите. Единият от водещите абсолютен дразнител, победителите нагласени, не става за гледане с удоволствие.

Отговори
9 3
Стела

Стела

20.03.2023 | 11:59

Напълно си права и даже ще бъда доста по-конкретна.Исках някъде да споделя мнението си за шоуто,което харесвам ,но има доста трески за дялкане.Първо:не съм фен на Веселин Маринов,но поведението на Рачков дали по сценарий или по негова инициатива е крайно невъзпитано.Освен това класирането, по-точно набутването на връзкарката Дара е показателно.То не бяха формати,то не бяха класирания... без коментар.Мама работи здраво.Момичето има качества,но още и е рано да пребори капацитети и таланти като Владо,Тома,Керана и Кали те трябва да са на финал.

Отговори
7 1
Неизвестен

Неизвестен

20.03.2023 | 19:23

Абсолютно НЕ заслужена победа на това момиче Дара.Други от участниците трябваше да спечелят.Е то бива бива лансиране , но това е прекалено.Майка й ли се е намесила? Рачков май ще излезе прав , че ТОВА ШОУ Е НАГЛАСЕНО!!!!!

Отговори
2 1

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”