2374

Боряна тропна с крак на Цитиридис: Или бебе, или чао!

Щастието в дома на Николаос Цитиридис и Боряна Братоева може съвсем скоро да се изпари. Причината е в различията относно близкото бъдеще, което двамата имат.

В крайна сметка разликата във възрастта, за която и двамата смятаха, че не е фатална, може да даде необратими последствия. Актрисата е на 33 г. и вече е напълно готова да има бебе, даже считала, че закъснява. Нико обаче е още на 28 г. и считал, че е млад за отговорността да бъде родител.

Скандалите в двойката в последно време зачестили, защото звездата от „Съни бийч“ искала да започнат опити за бебе, докато тв водещият все още не бил готов и искал да изчакат още година-две.

Стигнало се дотам, че Боряна в прав текст съобщила на полугръка, че ако не забременее час по-скоро от него, ще го напусне. Очаква се това да убеди шоумена и той да стане баща.

Николаос бил направо луд по актрисата. Тя го командвала напълно и той нямал нищо против. Единственото им различие било относно това кога да имат дете.

Любовта между двамата датира от около година и половина. Говори се, че Боряна е имала гадже, когато се е запознала с Нико, но го е напуснала, за да падне в обятията на комика.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Уйо

Уйо

02.10.2022 | 13:29

Аз ще ти направя :)))

Отговори
2 0
Вива

Вива

01.10.2022 | 16:37

Този въпрос е много личен и не е работа на четящите тук да го коментират. Той засяга само двама души. Не разбирам и защо се пише Марица, толкова обществено важни теми има, до махленщините ли опряхте?

Отговори
10 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?