Следвайте ни

Бориса Тютюнджиева смаза враговете си с тази новина СНИМКА

viber icon

Красивата Бориса Тютюнджиева упорито крие личния си живот и от няколко години не е издавала нищо пред медиите за човека до себе си.

Изчезването й от светския живот стана тихомълком и без много шум. А сега разбираме от самата нея, че има много новости в личен план, които ще ви смаят. Бившата на продуцента Андрей Арнаудов успя да запази в пълна тайна, че се е омъжила и че… е бременна.

Днес обаче тя реши да повдигне завесата и да сподели един от най-вълнуващите етапи за една жена – бременността, пише show.blitz. Изкусителката качи фотос с бяла рокля и бременно коремче, а освен това се вижда и сватбена халка на пръста ѝ. Към снимката има и послание, а именно: “Любовта носи любов! Разполагам с всичко,което обичам и обичам всичко, с което разполагам. Нужно е само чисто сърце.“

Все пак реши да не бъде докрай откровена и да запази самоличността на мъжа, който я успя да я култивира и да я превърне в послушна жена.

Коментари (1)

Как живее, тя си знае.

Как живее, тя си знае.

26.10.2020 | 21:27

Какъв морал има, пак тя си знае. Но едно казвам от сърце (до сега не ми се е случвало с никой набеден за "популярен" у нас) - това наистина е ХУБАВА жена. Може да е всякаква, не съм й "светила", но е красива и най-важното естествена. За друг подобен друг "екземпляр" в момента не се сещам.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?