3906

Бори алкохолизма с много спорт: Княгиня Калина тренира всеки ден СНИМКИ

По време на посрещането на тленните останки на прадядо си Фердинанд блондинката обаче показа бицепси, за които доста мъже могат да й завидя. Те били резултат от аристократична й воля да вае тяло и живее здравословно, вместо да си позволява алкохолни отклонения от излишна емоционалност

 

Какво се случва с княгиня Калина, питат се в артистичните кръгове, след последната публична изява на единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски. Тя се появи на церемонията по посрещането на тленните останки на прадядо си Фердинанд с вид на културист тежка категория. Дори тръгна слуха, че Калина е започнала процедура по смяна на пола и пие специални хормони, който обаче бе опроверган от най-близкия й кръг.

Калина е изкарала тежка депресия покрай катастрофата миналата година, когато тръгна да търси домашния си любимец в нетрезво състояние, блъскайки се в автомобил и две кашпи, пише "Уикенд". За капак аристократката нанесе няколко удари с мобилния си телефон по лицето на служител от хотел „Мура”, който се опита да я убеди, да не  застава зад волана в това състояние. Калина била убедена, че й няма нищо. Метнала се във возилото си, но метри по-късно катастрофирала. Знатната дама бе съдена, но неосъдена, а запознати с делото предполагат, че то събира прах по старите чекмеджета.

 

Говори се, че за да пребори алкохолизма, Калина е започнала да спортува активно в личния си фитнес в двореца „Царска Бистрица”. Тренировките се провеждали абсолютно всеки ден до пълна изнемога. Компания й правил нейният съпруг, който изпитвал неудобство от случилото се през лятото на 2023 г. Китин заставал плътно зад всяко едно решение на жена си, защото знаел, че тя е силно емоционална и изключително привързана не само към домашния си любимец, но и към всички животни в района на Рила планина.

По време на посрещането на тленните останки на прадядо си Фердинанд блондинката обаче показа бицепси, за които доста мъже могат да й завидя. Те били резултат от аристократична й воля да вае тяло и живее здравословно, вместо да си позволява алкохолни отклонения от излишна емоционалност.

Съпругата на мореплавателя Китин Муньос спазвала определен режим на хранене. Вземала и добавки, които да спомагат за развитие на силно и спортно тяло, защото в мислите си имала изградена визия за това как трябва да изглежда една 52-годишна жена като нея. Е, видно е, че се е поувлякла...

Калина винаги е била бунтарка и през годините няколко пъти сменяше визията си. От нежно момиче, което позволява на пластичните хирурзи да експериментират с лицето й до мускулеста госпожа, която показва ясно, че няма желание да цепи басма никому.

Сред посрещачите на Фердинад тръгнал слух, че тя все още била в депресия и поради тази причини се появила на събитието с небоядисани черни корени на русата коса, изрязана рокля, подчертаващи мощните й мъжки мускули, и леко разсеяна визия. На други пък заприличала на холивудската знаменитост Мики Рурк, който също бил бунтар и минавал през различни трансформации през времето на славата си.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?