49
Следвайте ни

Борба с дявола: Ето го най-големият тормоз за Марта Вачкова

viber icon

"Трябва да си добър. Казват хората: "не прави това, което не искаш на теб да ти го направят". Ако всички сме добри, и ние ще получаваме добрина. Трябва да сме честни и почтени хора. Това е нещо, което напоследък доста липсва", казва актрисата Мартина Вачкова, която е част от журито в "Маскираният певец".

"Може да се родиш добър и да си възпитан от добри хора. Често казват "животът ме направи вълк" или "животът ме направи такъв, какъвто съм в момента". Не е така - добротата може и трябва да е всекидневно усилие. Всеки ден трябва да правиш поне една добрина. Иска ми се да имам силата, с която да преминавам с безразличие през лошото в живота, но понякога не издържам. В Библията пише: когато те ударят, подай другата буза, но това ми е много трудно. Старая се и всеки ден се боря с дяволчетата си", откровена е старшата сестра от "Откраднат живот".

Тя признава, че се интересува от нумерология. Изчислявала съм какво ми носи като вибрации моето име Мартина Григорова Вачкова. На всяка буква съответства число, което се събира с останалите и на финала се получава едно различно число, което отговаря на пътя в живота ни. По нумерологията избрах и името на дъщеря ми и вярвам, че човек може много да направи за детето си, подреждайки името му", разкрива и интереса си към нумерологията актрисата, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Биби

Биби

05.12.2021 | 00:44

Разбирам терзанията на Мартина. Аз също искам да правя добро, да не се засягам от лошотията на другите, ама да си призная много е трудно с голямо усилие си казвам- "Хайде, няма нищо!"

Отговори
8 3
Явни

Явни

04.12.2021 | 21:54

Животът е такъв какъвто си го направиш.Но не обръщайте внимание на злобата зависта

Отговори
14 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?