46

Бояна Шарлопова след раздялата с бизнеса и дъщерята на мъжа си: Забравих лошото, сега обичам...

Дори и след най-големите изпитания животът продължава. В началото на годината вдовицата на Стефан Шарлопов - Бояна и доведената й дъщеря Ева се разделиха професионално и вече не управляват заедно семейната империя. Най-голямата щерка на богатия хотелиер от първия му брак, беше изпълнителен директор на "Шарлопов Груп" още преди Бояна да влезе в бизнеса.

 

 

След като призна какво се е случило, красивата Бояна не обели и дума по темата, но ето какъв любопитен коментар направи сега, който нямаше как да не предизвика реакции в социалните мрежи. Особено пък, след като се породиха слухове, че двете с Ева са се изпокарали жестоко и дори не си говорят към днешна дата, пише slava.bg.

 

 

"Идва време в живота ти, когато се отдалечаваш от цялата драма и хората, които вярват в нея, обграждаш се с хора, които те карат да се смееш и да се чувстваш обичан.

Забравяш лошото и се фокусираш върху доброто.

Обичай хора, които се отнасят добре с теб и се моли за тези, които не го правят", това написа Бояна Шарлопова във фейсбук профила си, а какво ще последва още, ще почакаме, ще видим.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ами,

ами,

08.08.2023 | 13:59

Такива са отношенията между мащеха и заварена дъщеря.Съчувствам на Ева,че е трябвало толкова дълго да я изтърпява само за да не загуби благоволението на баща си и от парите му да се възползва само новото му семейство.Боряна е имала приятел когато Шарлопов я е набелязал,но не е бил куфарен милионер като него и тя се е продала.Та те така.

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?