3906

Бомба! Веселин Маринов има брат: Заможен и успешен бизнесмен

Бомба! Веселин Маринов има брат: Заможен и успешен бизнесмен

 

По-големият брат на Веселин Маринов избягва публичността, но всъщност е не по-малко заможен и успешен от любимия на мнозина българи певец. Марин живее от дълги години във Велико Търново, като отскоро се е впуснал в нова бизнес ниша и е станал строителен бос, разказват негови съграждани. Той започнал изграждането на изключително модерен жилищен комплекс в старопрестролната столица.

 

Доскоро всички търновци свързвали Марин само с вкусните банички, които приготвял в култовата си баничарница в историческия град, но явно вече е решил да смени попрището и да се занимава с по-крупни начала.

 

Той издигал 5-етажна сграда в района на местната пивоварна, а бизнеса със закуските оставил на семейството си. Малцина знаят, че дъщеря му пък е собственик на една от най-луксозните и посещавани от родния хайлайф сладкарници в София, пише „Ретро”.

 


След финала на "Като две капки вода“, където той е жури, Маринов отново ще поеме на лятно национално турне. Той споделя, че през годините е получавал оферти за участие в почти всички формати, с изключение на "Гласът на България“, но е убеден, че мястото му е в "Капките“ и няма никакво намерение да сменя шоуто.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?