49

Бомба в попфолка: Галена призна ще има ли трето дете от Галин

Попфолк дивата Галена очевидно е една от малкото представителки на жанра си, която се справя еднакво добре с кариерата и личния си живот. Брюнетката се радва на хармонич в семейството си, а най-важни за нея са мъжът и децата ѝ.

Наскоро се разбра, че големият син на Галена ще учи в много скъпо училище във Велико Търново. Неговите родители ще броят 11 бона за образованието му в Американския колеж, тъй като искал да става IT специалист. 

Изпълнителката на "Еуфория" не крие, че двамата й синове много се различат един от друг. Големият не обича светски прояви, докато малкия обича да се бута между камерите и да бъде център на вниманието. 

Неотдавна се заговори, че Галена е бременна с трето дето. Но не, певицата не е бременна в момента. Истината е, че Галин много иска да увеличи потомството си с още един член, но певицата се дърпа и често стигат до ожесточени спорове по тази тема. 

“Често сме си говорили и често наши приятели казват: “Как хубаво ще е да разцъфне едно малко момиченце във вашето семейство”. На този етап – не! Занапред, живот и здраве да е, ако се случи – със сигурност”,  споделя тя.

Галена значително е намалила изявите си в нощните клубове. Пее по три вечери в седмицата, а голямата част от хората смятат, че мъжът й Галин я спира от професията. Оказва се, че малкият й син е този, който непрекъснато мрънка, когато майка му излиза на работа. И Галена е решила да прекарва повече време с децата си, да не отсъства от живота им, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?