2374
Следвайте ни

Бомба в ефира: Скандалната "Мис България" замеси Зуека в афера

viber icon

Скандалната Мис България Радинела Чушева, която е и сред последните адреналинки от "Господари на ефира", хвърли голяма бомба в ефир. Оказа се, че наред с похотливия Рачков, неговият колега Зуека не пада по-долу по отношение на жените. 

Родната миска, която породи противоречиви коментари за външността си и доколко е редно да представя страната ни на такъв конкурс за красота, се оказа идеално по вкуса на емигриралия Васил Василев - Зуека. 

Това стана ясно от последния епизод на "забраненото шоу на Рачков", който беше посветен на предавания от миналото, които не са на екран в момента. Съвсем естествено, акцентът падна върху "Господари на ефир". В студиото връхлетяха всички адреналинки, а Рачков направи анкета сред тях, за да разбере той или Рачков ги е свалял повече. 

Момичетата единодушно определиха Димитър Рачков за сваляч номер едно, но изглежда Радинела Чушева е имала друг обожател. "Зуека не ме оставяше на мира", изригна миската. Още една адреналинка потвърди нейните думи, но всички останали не скриха похотливите мераци на Рачков към тях, а той видимо се притесни на сцената в собственото си шоу, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Джордж Бърнард Шоу

Джордж Бърнард Шоу

30.11.2021 | 20:37

Една красива жена е "НЕ" уборимо алиби на богатия обратен мъж, при което и тя става богата.

Отговори
4 0
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

30.11.2021 | 20:23

Късия смачканяк и суетния лигльо свалячи, това беше свежо ха ха ха

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?