2374

Бомба в bTV: Виктор Стоянов срещнал любовта... преди "Ергенът" СНИМКИ

След края на шоуто „Ергенът“ зрителите живо се интересуват дали фитнес гуруто Виктор Стоянов е започнал романтична връзка с усмихната брюнетка Александра Гърдева. Тя предпочете да си тръгне сама малко преди финала и подари победата на рускинята Виктория Капитонова, ала мускулестият мачо видимо имаше най-големи симпатии към психоложката. И двамата обаче мълчат на въпроса дали в момента са в любовни отношения.

От кухнята на предаването издават, че Виктор и Александра всъщност не са гаджета. Тя подклаждала такива слухове по идея на продуцентите с цел да се поддържа интересът към втория сезон, за който в момента се набират участнички.

Хора от обкръжението на Стоянов разкриват, че той наистина е срещнал любовта, но не и сред момичетата в „Ергенът“, твърди secret.bg. Приятелката му е на 25 години, казва се Мария Тарашманова и се изявява като инфлуенсърка и влогърка. Тя обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви кадри от преживяванията си в социалната мрежа.

Неотдавна с Виктор са били заедно в Нидерландия, често обикалят и из България в обща компания. Прави впечатление, че те си харесват взаимно снимките в инстаграм, но според запознати все още не искали да се разкриват публично като двойка.

Ергенът изчаквал шумът около него да стигне и чак тогава да представи новата си изгора, отбелязва "Уикенд". Интересна подробност е, че влюбените са започнали авантюра още преди снимките на предаването, ала заминаването на Стоянов за Турция ги отдалечило. Той вече бил подписал договор и реклами с негово участие даже вървели по телевизията, така че нямало накъде да мърда.

Мария не била особено щастлива от този факт, ала се надявала, че Виктор ще си тръгне без дама, както и се случило впоследствие. Инструкторът бързо установил, че с победителката Капитонова нямат допирни точки, и се върнал при тръпката си Тарашманова, която го приела с отворени обятия.

Мария подкрепяла с две ръце всяко негово начинание. Според запознати крехката блондинка била много внимателна и проявявала разбиране към Стоянов и внезапно връхлетялата го слава, а той имал нужда точно от такава жена до себе си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ей,

Ей,

06.06.2022 | 01:11

продължавате да пишете за бити карти. Не е интересно.

Отговори
0 0
Бубу

Бубу

05.06.2022 | 19:21

Значи е участвал за пари и слава . И не е никакъв гуру . Този термин се използва само в Индия .

Отговори
3 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?