Следвайте ни

Бомба в bTV: Натали Трифонова проговори за голямата си любов

viber icon

Чаровната синоптичка на bTV Натали Трифонова призна, че най-голямата любов в живота й е телевизията. Блондинката, която от тази есен освен прогнозата за времето, води и предаването COOLt обяснява, че се решила да поеме и тази работа след важна за нея среща.

„Категоричното решение дойде след запознанството ми с Деа Манолова (продуцента на COOLt – б. а.). След като имах възможността да си поговоря с нея, се убедих, че ще се сработим добре и ще правим предаването с любов и усмивка”, казва Трифонова. Това обаче не означава, че ще загърби прогнозата за времето, която нежно нарича “моето нещо”.

Динамиката в работата за новините е несравнима с тази на съботно предаване и не би се лишила от нея. И макар да ѝ е още рано да определи кое ѝ доставя по-голямо удоволствие – предаване за култура и шоубизнес или представяне на прогнозата за времето, знае какво иска и може да даде на зрителите:

"Телевизията е голямата ми любов. И не само в смисъла на това да застанеш пред камерата, а да информираш, да разкажеш история, да запознаеш зрителите с хора, които си струват. В прогнозата за времето информирам и предупреждавам, в предаването ще разказвам и, надявам се, забавлявам”, казва красавицата пред 24 часа.

 

Коментари (5)

btv

btv

22.09.2020 | 22:11

Уpycпията с eбaне телевизионна кариера гради.

Отговори
0 0
kingsize

kingsize

22.09.2020 | 19:55

То, да въртиш любов с една цяла телевизия...

Отговори
2 1
Шалтера

Шалтера

22.09.2020 | 17:02

Натали Трифонова проговори след като и пуснаха ток през ануса

Отговори
3 2
btv

btv

19.09.2020 | 16:40

Наталито със сeкс телевизионна кариера гради.

Отговори
3 9
Д-Р МЕРАКОВ

Д-Р МЕРАКОВ

19.09.2020 | 16:24

Стига ми само да и лижа сладкото пуси.....ооохххх......

Отговори
6 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?