Следвайте ни

Бомба след "Фермата": Шавливата Даяна не била шавлива, излъгала и Петър, и Йордан

viber icon

Aктрисата Даяна Ханджиева, която напусна "Фермата" след дуел с Надя, призна, че не е била влюбена в нито един от двамата си обожатели в предаването. Всичко било само актьорска игра, разкри красавицата в предаването "Тази сутрин" по bTV. 

Даяна обясни, че не е влязла, за да опознае себе си, а за да разбере останалите участници. Това ще ѝ е много полезно в бъдещата кариера на актриса, защото, както каза тя, дори когато играеш злодея, трябва да го разбираш.

Младата жена отнесе много критики заради флирта си с двама от мъжете във „Фермата“. Даяна изглежда си играеше с чувствата на Йордан и Петър, в което някои зрители заподозряха план да продължи напред с тяхна помощ. Тя обаче каза, че всичко това е било преструвка, за да упражнява актьорските си способности, а фактът, че зрителите са повярвали, само доказва талантът ѝ.

За Йордан сподели, че ѝ е един от най-близките хора, а Петър е бил само един флирт, но не са си паснали. От предаването тя си тръгва с много приятелства, но не и с любов. Колкото до това дали има мъж извън екрана, Даяна не пожела да коментира, тъй като опитът ѝ с „Фермата“ е показал, че много хора не уважават личния живот на другите

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Слушалка-а-а

Слушалка-а-а

09.12.2020 | 18:15

в ухото-о-о.... Бяха с каски. Сещате се за какво става въпрос. Запомнено подреждане на 25 фигури! Леле какъв световен феномен роди (сви)нефтената!!!

Отговори
5 0
Вероника

Вероника

08.12.2020 | 13:52

Много ми е съмнителна работата с пъзела. Дори да е запомнила фигурите от първия път, ще ги подрежда подред на квадратчетата, а не безразборно като вземе фигура и да знае къде се намира.

Отговори
16 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?