Следвайте ни

Бомба! Слави става новия Митко Пайнера

viber icon

Остава точно месец до края на "Шоуто на Слави", което се върти от 19 години насам. Очаквано бързо плъзнаха догадки за бъдещето на Дългия, както и за съдбата на целия му екип.

Сред най-тиражираните версии е, че Трифонов ще се впусне в политиката, пише "Галерия". Дори това да се окаже вярно, Слави започнал да крои планове и за различни проекти за музикантите и артистите на шоуто.

Близки до него твърдят, че някогашният кукувец планира да се захване сериозно с продуцентска дейност и да се превърне в пряк конкурент на Митко Пайнера.

Впрочем тази дейност не му е чужда, тъй като в началото на демокрацията Трифонов основа БМК, с която подкрепяше не само "Ку-ку бенд", но и редица родни певци като Кали, Сашо Роман, Нина Николина, Мария Илиева, КариZма и други, пише още изданието.

Най-вероятно след края на шоуто музикантите от "Ку-ку Бенд" няма да спрат да създават нови песни – както за оркестъра, така и самостоятелни. Даже напоследък се забелязва, че певците в шоуто натрупват нов репертоар и ударно представят парчета.

Вероятно след тях ще последват турнета и участия по клубовете из страната. Сред изпълнителите най-търсени са Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата.

Тръгнат ли на редовни участия, Дългия ще прибира процент от хонорарите им. Според запознати в момента Солтарийски и Гъмзата взимали по 5000 лева на изява. Годжи също струва толкова, но откакто стана татко, е понамалил участията.

Слави планира да им вдигне хонорарите, защото след като спре шоуто, към тях ще има голямо търсене. Най-вероятно в "Седем Осми" Трифонов ще вземе и други изпълнители. Сред първите в списъка е Сава Чиплич, който преди седмица спечели конкурса на Дългия "Нова звезда".

Не е ясно какво ще правят занапред другата част от музикантите. За Цветан Недялков и Иван Стоянов се знае, че от три години са доценти и имат сигурна работа като преподаватели в Консерваторията. Но танцьорките от балет "Магаданс" все още не знаят какво ще се случва оттук нататък.

Слави ще уреди и актьорите си. Краси Радков взимал по 7000 лева да весели частни партита и събития и ще продължи да го прави и след шоуто, като Трифонов ще е негов импресарио.

С Мариан Бачев и Иво Сиромахов ще направят театрален спектакъл, подобен на този на Рачков. show.blitz.bg

Коментари (17)

Дертлиев

30.06.2019 | 08:28

Голям дерт ми беше какво ще прави Слави. Благодаря за информацията! Вече мога да спра валериана.

Отговори
0 0

Аз ще коментирам кодирано ;)

29.06.2019 | 23:21

Понеже редовия българин е интелигентно човешко същество,стъпкано ,но все още живо,ще коментирам коодирано и ще ме разбере какво се опитвам да кажа! Пробуждане.Нормален живот.Стоп на мизерията!Време е да се размърдаме!

Отговори
0 0

Ааа,триете ми коментара значи!?

29.06.2019 | 23:17

Има ли коментар за събуждане и пробуждане на народа се трие аламинут,а?

Отговори
0 0

Панделка

29.06.2019 | 23:11

НЕ ГЛЕДАИТЕ В ПАНИЧКАТА НА ДРУГИЯ,ПРАВЕТЕ НЕЩО,СЪБУДЕТЕ СЕ ДА ИЗКАРАМЕ ТАЯ ДЪРЖАВА ОТ БЛАТОТО,СТИГА СА НИ МИСЛИЛИ ЗА ТУЗЕМЦИ ИЗ ЕВРОПА!

Отговори
0 0

Сливи

29.06.2019 | 14:04

Няма по голям Помияр от Слави Трифонов за пари ще продаде всичко

Отговори
0 3

почитател

29.06.2019 | 09:57

Слави с каквото се захване в музикалната свера ,няма конкурент,програми,шоута и каквото щете.Това което го умее най добре.На добър път.

Отговори
23 11

Кавал Бареков

29.06.2019 | 09:17

Всеки ден Фейк новини от Фейс медии

Отговори
8 3

Филип

29.06.2019 | 08:55

НЕГО МИСЛЕТЕ СЛАВИ.

Отговори
10 5

СЕРСЕМ

29.06.2019 | 02:13

Като гледам как Слави ходи с бастун на записите още от миналата година, допускам далеч по-прозаична причина за спирането на шоуто. То си е много изтерзаващо темпо, а болестта на Слави, макар и в едва удържана ремисия, напредва фатално. Използват го за плашило в медиите, но Слави ще стане политик, когато и Диляна Грозданова го направи. Да ме извините за прямотата.

Отговори
8 8

Павел

29.06.2019 | 02:04

Кой го интересува какво ще прави учиндолеца...!?!

Отговори
12 21

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?