Следвайте ни

Бомба! Русокоса красавица влиза в "Капките" СНИМКА

Броени дни преди дългоочаквания старт на най-позитивното шоу в родния тв ефир „Като две капки вода”, нетърпението да станат ясни имената на всички тазгодишни участници е на предела си. „ШОУ” разбра името на още един участник в предстоящата надпревара, след като стана ясно, че първите звезди, казали "ДА" на продуцента Маги Халваджиян, са Петя Буюклиева и Мария Илиева.

Неотдавна първи ви съобщихме и кои звезди още ще имат сигурно присъствие в топ продукцията, които ще видим да пресъздават родни и световни музикални величия. Освен тях обаче, ето, че успяхме да научим и още едно иначе грижливо пазено в тайна име – това на Деси Добрева, предава show.blitz.bg.

Ценната информация научихме от близък приятел на певицата, който няма търпение да види къдрокосата чаровница на сцената на „Капките”, сигурен в блестящото й представяне. „Деси е невероятна певица и със сигурност ще бъде трудна конкуренция за останалите”, сигурен е той.

Деси Добрева, която преди години придоби популярност като вокалистка в „Шоуто на Слави” и е пяла пред 40-хилядна публика на турнетата на „Ку-ку бенд”, е била част и от два пищни спектакъла на Нешка Робева. Ангелогласната певица активно участва и в промотирането на българската култура в САЩ и Европа. Изнасяла е концерти в Royal Albert Hall и Astoria Hall в Лондон, както и на най-емблематичната джаз сцена в света Blue Note в Ню Йорк, САЩ.

Съвсем скоро пък ще има възможността да изяви не само гласа си, но и актьорските заложби на сцената на „Капките”, които със сигурност са едно от големите шоу предизвикателства, в които се е включвала до момента в живота си.

Както вече е добре известно – водещи в седми сезон на „Капките” отново ще са Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, но този път от екипа на формата загатват, че ще има много интересни и неочаквани изненади.

„Ще дадем на участниците да разкрият неподозирана страна пред публиката. Свой скрит талант”, коментират от екипа, без да уточняват какви нови предизвикателства са измислили за звездите.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?