Следвайте ни

Бомба! Проблеми със закона преследват Ергенът

viber icon

Първият ерген в България, за когото жените ще се борят по телевизията, Виктор Стоянов нарушава закона и си плаща солено за това.

30-годишният фитнес инструктор, който ще търси голямата любов от малкия екран, призна, че ходенето до КАТ му е струвало 1950 лв.

Плейбоят е минал през Пътна полиция, за да заличи всички глоби от нарушения, които е направил по пътя и да може начисто да започне с влизането си в предаването, което обещава да е горещо, пише "България Днес". В медийното пространство вече се завъртя и слух за локацията, където ще протекат снимките на шоуто, а именно Турция.

"Вие не спирайте да се усмихвате", пише Стоянов и обяснява за сумата от 1950 лв., с която се разделя в КАТ.

От бланката за нарушения се вижда, че Ергена има 3 по-солени глоби от по 400 лв. и 300 лв., чиито нарушения са направени през 2020 г.

Стоянов, който доскоро топли постелите на фитнес инструкторката Хриси Парова, заработва освен във фитнес залата като треньор и като снима модел в клипове. Най-известните, в които взима участие, са клип на Галена, Тита и Камелия.

Сам признава, че външният вид е изключително важен, затова решава да си трансплантира коса, след като вижда, че му оредява.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Жените във фитнеса са по големи мъже от тоя путьо..

Жените във фитнеса са по големи мъже от тоя путьо..

13.08.2021 | 11:19

От толкова мъже в България, избрахте най малоумния... Даже за тоя не мога да кажа, че е и мъж.. И едно не ми е ясно след като ергенът в от България защо ще се снима в Турция.. България не е по-малко красива, а напротив много по-красива е, просто хората не го оценяват..

Отговори
3 0
Мунчо Президентов

Мунчо Президентов

13.08.2021 | 08:22

Страшно ни вълнува, поредния педал, който се опитва да се изкара хетеро.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?