Следвайте ни

Бомба! Алекс Петканова шокира с новината, че напуска... СНИМКА

viber icon

Александра Петканова, която освен като жената на Лудия репортер е известна и като една от най-успешните българки инфлуенсъри, съобщи нещо, което стресира почитателите ѝ. Алекс заяви че социалната мрежа Инстаграм ѝ омръзва все повече и го направи под формата на стори, като написа следното: "Лично на мен платформата взе да ми омръзва и прекарвам по-малко време в Инстаграм".Тя дори определи факта, че ѝ е писнало от социалната мрежа, като "креативен застой".

И все пак, известно е, че Петканова обича подобни провокации и е твърде вероятно да не прекрати дейността си в Инстаграм, а единствената ѝ цел е да провокира последователите си както направи това през зимата с измислената раздяла с мъжа си. Все пак, малко българки успяват да генерират такъв успех в мрежата, с какъвто може да се похвали тя. Пък и без социалната мрежа няма как да издържа семейството си, защото помним, че красавицата е най-скъпо платената инфлуенсърка.

С по два бона за един пост в Инстаграм и по 500 за стори, жената на Лудия репортер отвя по приходи предишния първенец в класацията – Николета Лозанова, която пък за публикация получава по 1500 лв. На трето място е фитнес-инструкторката Биляна Йотовска, която прибира 1200 лв. за един пост и стори в Инстаграм, припомня Woman.bg.

Коментари (1)

Юлия

Юлия

15.07.2021 | 19:20

Лелееее, няма да спя, пък и апетит ще загубя. Ми, то голямо нещастие.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?