71

Болката е нетърпима: Кристиан Костов стресна мрежата с шокиращи признаниия СНИМКИ

Напоследък Кристиан Костов все по-често започна да притеснява не само феновете, но и най-близките си с различните психологически състояния, през които минава.

Младият изпълнител, който преди години прослави страната ни на песенния конкурс "Евровизия", редовно споделя в социалните мрежи как върви живота му, в какво настроение е, а наскоро въпрос за негов последовател го накара да бъде по-откровен отвсякога.

 

"Как е менталното ти здраве", попита го последовател, а младият ни певец не се сдържа и не успя да прикрие емоциите, които очевидно сериозно бушуват в душата му от известно време насам.

 

И все пак се опита да измести фокуса, залагайки на леко шеговит отговор: "Много ментално, не много здраво", заяви Костов, а после призна, че динамиката с емоциите при него е доста сериозна. Както в един момент може да е много добре, така да изпадне в криза в следващия.

"Неврозата е кучка", продължи с откровенията си Крис, а последователите му направо онемяха. Въпреки че увери, че скоро ще бъде по-добре, той все пак не убеждава, че този момент е наистина близо.

Припомняме, че преди месец Кристиан Костов отново шокира феновете си, заявявайки на всеослушание, че не харесва лицето и тялото си. "Чувствам се като клоун, защото знам, че външният вид не е най-важното нещо. Аз съм много други неща и със сигурност не съм грозен, но въпреки това мразя това тяло и лице", написа тогава той, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Психо

Психо

12.02.2023 | 08:43

Този само знае да реве и нищо друго.

Отговори
1 0
Хаха

Хаха

11.02.2023 | 20:59

Боя му е малко. Ама и не само на него. Повече бой трябва и за мама и тати. Тея евроГейски "ценности" и тая криворазбрана междукрация, опс денокрация прецакаха децата и хората като цяло.

Отговори
0 0
болката е нетърпима

болката е нетърпима

11.02.2023 | 14:44

негри с големи боздугани!

Отговори
2 0
Съд за редактора

Съд за редактора

11.02.2023 | 13:32

Лансиращ този червей всеки ден.

Отговори
3 0
мечтател безумен образ невъзможен

мечтател безумен образ невъзможен

11.02.2023 | 12:53

не си за този свят момче.......бегай при теофиков.....бърЖе....бърже......колкото по-скоро,толкова по- добре........

Отговори
1 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?