49

Болезнена ревност тресе Гущеров, заключил Светлана в златна клетка

Светлана Гущерова е поредната популярна личност, която си признава, че е сядала зад волана след употребата на алкохол. В нейния случай обаче, за щастие не става дума за произшествие на пътя, а за доброволно признание, което блондинката направи наскоро в "Преди обед" по bTV.

Бившата плеймейтка, която роди четири деца на бизнесмена Християн Гущеров, реши да бъде безкрайно откровена по тема, за която е наясно, че ще провокира вълна от реакции в социалните мрежи, особено пък след подобно признание.

"Преди съм шофирала, пила съм какво ли не, промени ми се мисленето заради децата", призна Гущерова.

"Не карай пила, имаш четири деца!", добави също, че винаги си казва на ум, преди да предприеме каквото и да е било действие, свързано с управление на моторно превозно средство, в случай че е пила алкохол.

На въпрос дали е карала пила, Светлана отвърна така: "Е-е-е-е, карала съм, разбира се. Не мога да кажа: "Не, не съм карала". Как да не съм карала?!" Но след това добави, че откакто е станала майка, това не се е случвало и е далеч по-внимателна.

Любопитна подробност, която Гущерова също не спести, бе, че заради мъжа си Християн, който има фобия от летене, и тя не пътува със самолет. Също така вече отказвала и еротични фотосесии - отново заради него, тъй като бил "болезнено ревнив". "Той е болезнено ревнив, но и не само заради него. Малко ми е странно след четири деца да се снимам гола, еротично", допълни още блондинката.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
То бива

То бива

26.02.2024 | 21:47

Но тая простотия надхвърля всякакви граници. Защо пак тези отрепки бе, Марица. На хранилка ли сте при тях или сте просто банда тъпaци?

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?