49

Болезнен обрат в "Игри на волята": Участничка се опъна на мъжете, а после...

Под жаркото слънце на Арената на “Игри на волята: България” Безстрашни и Супергерои тестваха лимита на волята си. Участниците изпитаха парещите лъчи по телата си, разпънати на кръстове с опора под краката си широка едва 2 сантиметра. Гого остана последен на своя кръст и се превърна в големия шампион на битката, спасявайки Супергероите от номинация за първи път от началото на състезанието.

Предишната вечер Непобедимите разкриха своите номинационни гласове пред водещата Ралица. Те решиха за своето оцеляване в надпреварата да се борят Аспарух, когото отличиха като слаб играч, и Мирослава, поради саботажа миналата седмица, с който предаде доверието на племето си. Мирослава се превърна в основна опозиция на мъжете и се зарече, че иска лично да елиминира Аспарух от играта.

След номинациите мъже и жени се отделиха на отделни лагери в Резиденцията, за да разискват скритите доводи в гласовете на племето. Мъжете намериха думите на Мирослава за обидни спрямо тях, което завърши с разговор между нея и Генчо и сълзи от нейна страна. При Безстрашните Валери предложи себе си като мишена за номинации, което предизвика разгорещени коментари сред останалите играчи. Жените в племето решиха, че най-доброто решение за тях е да изпратят двама мъже на Арената.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Игрите на глада

Игрите на глада

30.09.2022 | 19:38

Тази пародия е скучна и задръстена а участниците са смешни .

Отговори
1 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?