49

Болест: Гърдите на тази моделка не спират да растат, набъбнаха с 14 см за година

Проклятие е да имаш гърди, които не спират да растат и тежат като щанги. Това открива по трудния начин австралийската моделка Памелия, която страда от рядко заболяване, заради което гърдите й вече „ходят“ на три крачки пред нея. Само за година млечните жлези на 27-годишната гърла порастват с 4 размера, а гръдната й обиколка - с 14 см.

„Ужасно е", категорична е моделката, като това, че не може да си намери блузи, които да й станат, е най-малкият й проблем. "Боли ме гърбът, боли ме кръстът, боли ме вратът, не мога да спя нормално. В началото беше забавно да гледам как растат, но вече няма нищо забавно", оплаква се Памелия.

Тя отива на лекар, който я диагностицира с гигантомастия - състояние, при което гърдите просто не спират да порастват. То вероятно се дължи на хормонално увреждане. Памелия планира да си направи операция за смаляване на бюста, но иска преди това да забременее и роди. Тя има 7-годишна дъщеря.

„Не мога да се покажа на улицата. Хората не спират да ме зяпат и да ме съдят. Мислят, че съм си наблъскала бомбастично количество силикон, за да се правя на интересна, а истината е, че нищо не съм правила, за да имам такъв бюст“, продължава мацето, което мечтае за нормален живот и ежедневие, пише „България днес”.
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дядо Коце

Дядо Коце

18.01.2023 | 14:17

Ох бабачкооо

Отговори
1 0
А, че то

А, че то

18.01.2023 | 13:41

И дупарата и бая е пораснала, като я гледа човек.

Отговори
1 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?