Следвайте ни

Бойко Борисов венча първата Мис Пловдив на 21. век с боса на Лукойл

Люба Стефанова твърди, че Валентин Златев е първият и единствен мъж в живота й

Историята на първата Мис Пловдив на 21. век Люба Стефанова е като в приказката за Пепеляшка. Като момиче живеела скромно, даже бедно, но сега е съпруга на един от най-богатите българи - Валентин Златев. Светските хроникьори разказват, че милиардерът е първият и единствен мъж за Люба. Именно с доскорошния шеф на "Лукойл България" била първата истинска целувка.  

 

Люба Стефанова печели първия конкурс за красота под тепетата в новия милениум, проведен през 2001 г. Тогава тя е едва на 15. По онова време агенцията за модели на Маринела Арабаджиева едва прохожда, а Люба е едно от първите <210> лица. Обективите я харесват, момичето бързо става звезда и на модния подиум. Именно на едно от ревютата се запознава с 20 години по-възрастния Златев. 

 

Двамата се женят през 2007 година в резиденция "Бояна". Церемонията по сключване на гражданския брак води лично Бойко Борисов, който по онова време е кмет на София. Роклята на булката е от Париж и струва над 200 000 лева.  Уникални са и брачните халки. ​

 

По-късна Люба сама се определя като съвременната Пепеляшка. Разказва, че до срещата си със Златев любовта не я била спохождала нито веднъж. На всичкото отгоре принцът за нея наистина дошъл на бял кон.

 

Люба и Валентин Златев имат две деца, а миската се справя успешно с ролята на красивата жена, която трябва да създаде семеен уют за богатия си съпруг и наследниците му.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?