49

Божана прекърши ММА боеца Валентинов в „Сървайвър“

Експанзивната кулинарка Божана Кацарова успя да прекърши емоционално един от най-силните и първични участници в „Сървайвър“ - ММА боеца Георги Валентинов. В последните дни двамата бяха в лют конфликт, а спортистът неведнъж нарече талантливата готвачка „предателка“ и дори „Юда“. Божана обаче успя да намери обратния път към сърцето му и го накара да се размекне като маракуя под палещото слънце на Доминикана.

„Жоро, нещата, които се случиха между нас, искрено ме нараниха! И истински мислих за тях вечер преди да си легна!“, обяви тя, хлипайки. Кулинарката призна на всеослушание, че в риалитито е плакала единствено от обич и гняв към спортиста, когото смята за един от най-близките си хора в играта. Разчувстван от думите й, ММА боецът се пречупи, забрави враждата и се хвърли в прегръдките й. 

Емоционалната сцена се разигра малко преди Божана да напусне племето си „Сини“, след като загуби дуела срещу най-добрата си приятелка в „Сървайвър“, актрисата Снежана. Занапред кулинарката ще живее на Острова на отшелника. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тя е

Тя е

30.03.2023 | 08:56

нагла, проста, агресивна лес.бийка. О, и грозна.

Отговори
2 1
Боец

Боец

29.03.2023 | 21:32

Тази т.па па.ка за нищо не става. Едно от най-глупав.те предавания с игри за деца. Това не е Сървайвър. Дори водещия не може да говори добре български език.

Отговори
4 1
Тя ще се върне при известните

Тя ще се върне при известните

29.03.2023 | 12:30

Тя е най-колоритния играч и без нея ще е скучно. Победител трябва да стане Станилия.

Отговори
5 6

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?