49

Божана Кацарова ухажва шампионка по кану в „Сървайвър“

Експанзивната кулинарка Божана Кацарова неочаквано се прехласна по една от жените в „Сървайвър“, въпреки че я познава само от няколко дни. Победителката в „Мастършеф“ е обсебена от шампионката по кану-каяк Станилия Стаменова, която е сред актуалните попълнения в отбор „Известни“ и не спира да обсипва новодошлата с бомбастични комплименти. 

„Станилия е прекрасна, уникална, готин пич, гледам я като кристално украшение, толкова много ме кефи! В нея ги няма типично женските сплетни, няма завист, не се смята за №1, внася позитивизъм и спокойствие. Тя затвърди усещането, че жените можем да бъдем по-мъжкарани, без това да пречи на женската ни същност“, размекна се Божана и обяви каякарката за потенциален капитан на отбора. Кацарова не пропусна да се оплаче на новата си приятелка от схемите и дрязгите в тима, без да уточни, че за един от големите раздори стои лично тя и коалицията й с футболиста Благой Георгиев.

Станилия пък не скри, че е поласкана от признанието, което получи още със стъпването си на острова. Спортистката се присъедини към отбор „Известни“ заедно с финансиста Данаил Стоянов, а във вражеския тим „Войни“ влязоха треньорката по джудо Александра Накова и певецът Тино, познат от „Гласът на България“. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?