46

Богдана Карадочева разкри що за човек е Васко Кеца извън сцената

Триото на българския поп е заедно от почти 50 години

В Световния ден на музиката на малкия екран цъфна великото трио на българския поп. Любимците Васил Найденов, Богдана Карадочева и Стефан Димитров разказаха в "На фокус с Лора Крумова" повече за дългогодишното си приятелство и музикално партньорство.

"Васил е един човек, на когото мога да се обадя в 2 часа през нощта и да му разкажа какъв проблем имам", откровеничи Богдана пред цяла България. Великите певци споделят химията, която много пъти са показвали на сцена и в истинския живот. "Поне ми дава акъл, поне ме съветва. Той ми е любим приятел", допълни Карадочева. Кралицата на шансона разказа, че много държи на приятелите си и, че съжалява, че много от тях са отлетели в облаците.

Васил пък е същият чаровник в приятелската група, какъвто и пред публиката. Богдана го описа като безнадеждния оптимист на групата, а Стефан по-скоро секва ентусиазма. "Аз също съм оптимист, но Стефан често ме секва с "Това не може".

Въпреки сериозността на Стефан Димитров, знаменитият композитор отвори сърцето си и призна, че Богдана и Васил са най-стойностните български изпълнители според него. 

Васил и Богдана се шегуват, че се познават от 100 години. Но тя винаги уточнява: “Ама той е “по-стар” от мен”. Учили в едно училище - 127-о на пъпа на София. Богдана твърди, че са близки от трети клас, Стефан – че са били в пети. После обаче всеки хваща пътя си. Докато през 1976 г. на “Златният Орфей” не става ясно, че онзи прочут композитор е нейният съученик. Но се събират чак през 1980 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Марин

Марин

02.10.2023 | 21:26

Коя беше тази Богдана Карадочева?? Русофобката ли,мразеща всичко православно,руско и социалистическо?

Отговори
2 4
Еееее

Еееее

05.10.2023 | 13:15

Богдана я знае всеки стойностен човек!А, такива като теб никому неизвестни плямпачи, ще си умрат, като кучета без история! Жалко човече!

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?