46

Богатството идва: Реки от пари потичат към 2 зодии през март

През март месец ни чакат много астрологични събития, които ще повлияят положително на живота на някои хора. Юпитер и Венера, които са символ за богатство и просперитет в астрологията, са в чудесна позиция.

През втората половина на месеца, според експертите, именно това ще удари едно рамо на представителите на два зодиакални знака. 

Те ще могат да бъдат наречени късметлиите на Зодиака, а реки от пари буквално ще потекат към джобовете им. Идва период на изгодни сделки и инвестиции, важно е първо да премислят нещата.

Телец

Телците ще успеят да сложат точка на дългогодишни проблеми, свързани с парите. Звездите казват, че те ще разполагат със солидна сума през втората половина на месец март, но източникът на парите ще е непредсказуем. Получаването му ще е еднократно, но ще е достатъчно за решаванаето на натрупаните проблеми и липсата на средства.

Звездите съветват да подходите отговорно към разпределението на сумата.

Лъв

Март месец за Лъвовете ще бъде много продуктивен, но и изключително натоварен. Буквално няма да намирате време за себе си, семейството и приятелите си, но това ще бъде наистина доста щедро възнаградено. 

Астролозите казват, че през втората половина на месец представителите на тази зодия ще направят доста изгодни покупки. Става дума за големи придобивки - акции, имоти, ново превозно средство. Може да получите някакъв ценен подарък, който е много скъп, от близък за вас човек, пише jenata.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?