46

Богатство йок: Катето Евро с мижава пенсия, спасява я Сашо

Актрисата е щастливка, че не чака на пенсията си, която не би стигнала за охолен начин на живот

Катето Евро е сред хората на изкуството, които цял живот са живели като бохеми. Оказва се обаче, че звездата от „Оркестър без име“ няма почти никакъв трудов стаж, тъй като цял живот е работила без трудов договор. 

Както е известно, Катето още от млада винаги е печелила стабилно от актьорството, но никога не си е правила сметката и дойде време, в което й трябва пенсия, но не може да я вземе.

Всъщност Евро може да вземе пенсия, но тя ще бъде социална и ще е само 247 лв. Това обаче може да стане след 4 години, когато навърши 70 г., пишат от "България днес".

Въпреки че няма голяма нужда от тази социална пенсия, Катето възнамерявала да се възползва от нея, защото не искала да пропуска нито една възможност за пари.

Актрисата няма стабилна заплата в момента, но синът й Сашо Кадиев й помага финансово, а срещу това тя му гледа често детето.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
капиталиста Павката Попандов

капиталиста Павката Попандов

03.10.2022 | 13:30

Цял живот иху-аху, хахи-хихи а, сега,... малка и била пенсията на певицата Рени Ковачева. Тя е хитруша и знае как, да добави към пенсията си "и още нещо". Нея не я мислете.

Отговори
6 0
Социалист

Социалист

03.10.2022 | 13:07

И социална пенсия и стига какво иска повече. За колкото си работил толкова и пенсия .

Отговори
7 3
До социалист

До социалист

03.10.2022 | 21:24

Има такива дето и толкова не са работили ама са на максимален размер пенсии.. разните му апаратчици дето само са си ги местили.. Аре стигааа....аман от простотийте ви

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?