46

Богата е! Лили Иванова получи безценен подарък

Легендарната певица е получавала много скъпи подаръци, но най-голямото богатство е огромната любов, с която я обсипват феновете 

Лили Иванова изнесе концерт тази вечер в зала "Арена Русе" в крайдунавския град и зарадва хиляди почитатели, които пяха заедно с нея песните й. 

"За мен и за целия ми състав е невероятна емоция да бъдем в този роден за мен край", каза Лили Иванова. 

На сцената с известната българска певица бяха и музикантите от "Ли Оркестра" - Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов - Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и трио "ЛаТиДа" (беквокали).

Лили Иванова изпя песни от последния си миниалбум "Чуй душата ми", както и любими хитове, сред които "Щурче", "Ветрове", "Панаири". Изпълни и "Детелини", като слезе при публиката.

На концерта бе и Русенският митрополит Наум, на който Лили Иванова специално благодари за присъствието му.

Двама нейни млади почитатели й бяха приготвили изненада. 19-годишният студент в УНСС Бойко Бонев и неговата приятелка - Светлозара Димитрова, дванайсетокласничка в математическата гимназия "Баба Тонка" в Русе и носителка на титлата "Мис Русе 2021", подариха стихотворение, което двамата написали специално за нея, а в залата разпънаха и двуметров плакат със стих и нейна снимка.

"Песните на Лили Иванова ме докосват много. Докосна ме чувството, което има в тях. Всяка нова песен, която Лили Иванова издава, се превръща в моя любима", каза за БТА 18-годишната Светлозара Димитрова. 

По думите й концертите на Лили Иванова са една магия, към която човек не може да остане безразличен, защото "любовта е по-силна от всичко". 

"Само с един нежен жест на изящните си ръце с перфектен маникюр диктува пулса на хилядите срещу нея. Аз съм огромна почитателка на Лили повече от 10 години и купих първия билет за този концерт в Русе минути, след като обявиха турнето", каза момичето. 

"Израснал съм с песните на Лили Иванова. Възприел съм я като част от моя живот. За мен тя е пример за изключителен професионализъм и желязна дисциплина. Като пораснах, осъзнах стойността на нейното творчество", каза 19-годишният Бойко Бонев. 

"Искаме да благодарим на Лили Иванова, че продължава да твори и успява да пребори всяка злоба и завист към себе си, като я трансформира в любовта, която ни дарява не само на нас -почитателите й, но и на целия български народ. Пожелаваме й здраве, щастие и успехи. Обичаме я повече, отколкото можем да й кажем, а утре ще я обичаме повече от днес", казаха двамата младежи. 

Обясняват, че стихотворението написали за два дни, като в него изразили чувствата си.

Светлозара Димитрова и Бойко Бонев ще присъстват на концерта на Лили Иванова и на 4 декември тази година в София. 

"Тогава също ще й подарим стихотворение, което отново ще бъде написано от нас. Приготвили сме й и други изненади", обясниха двамата младежи. 

Концертът в Русе е част от националното турне на Лили Иванова. Неговото начало бе поставено на 14 април т. г. от родния й град Кубрат и включва 28 града в страната. След Русе продължава в Добрич, Смолян и Кърджали. Турнето завършва с концерт в зала "Арена Армеец" в София на 4 декември тази година.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Емилия Кертикова

Емилия Кертикова

15.11.2022 | 19:49

Учудвам се на някои коментари, за отричане на Лили! На много елементарно ниво, пари и т.н. Не зная за наша друга изпълнителка на такава музика, която да твори постоянно и да изглежда зашеметяващо! Дьлбок поклон пред таланта й и още много концерти! С нейната музика сьм отраснала и остаряла! Истински я харесвам и обичам!

Отговори
11 0
Поп музичка

Поп музичка

14.11.2022 | 13:28

Трябва да се само за нея. А другите наши певци и групи. Нещо за тях . И кой я направи прима на бг поп музиката . Другите не са по долу от нея . Има и сегашни певци и групи за който много малко хора знаят ,че съществуват.

Отговори
2 7
Алчна,

Алчна,

14.11.2022 | 08:44

развратна и саможива бабичка.

Отговори
2 15
Коя е тази

Коя е тази

14.11.2022 | 08:40

Питам аз и отговор не искам другарката Иванова пееща поп музика в стил ела ме гръмни ,че слушам тъпотия за камини и ветрове.

Отговори
3 14
Коя

Коя

14.11.2022 | 08:38

Беше тази а верно певица с образование на мед сестра . А нейната родна сестра я пратила в дом . И какво е това богатство феновете я харесват .Само това ни деца и внуци . Семейството е богатство не за къде сте слушатели на стара музика от 20 век.

Отговори
4 17
Дон

Дон

13.11.2022 | 10:27

Тя е достоен творец, грозните думи и завист на духовно низшите не могат да я засегнат!

Отговори
24 3
До Дон

До Дон

14.11.2022 | 08:35

Я си затваряй устата бе фен на скапана музика от соц времето на бай Тошо.

Отговори
5 13
Пак статия

Пак статия

13.11.2022 | 08:40

За таястарата чанта богата била има пари да си купува скъпи неща . Била богата на любов от феновете който се броят на пръсти . Тая вече не е модерна с нейната дърта смотана музика. Кой я слуш тая някой глух. Богата била ще си замъкне парите в земята . Ни дете ни коте . Поне едно дете да беше родила . А то само пеене . Ядая видим ако беше работила като сестра . Да ми щеше да в богата - богата на болести и болки.

Отговори
6 21
Музика

Музика

13.11.2022 | 08:19

Знаем че е богата на пари . Но на семейство и деца и внуци е бедна както и на приятели.

Отговори
8 21

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?