46

Богат на събития ден за Лъва, две зодии отгръщат нова страница

Хубав и успешен да е денят Ви с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Денят със сигурност ще донесе много ярки емоции. Днес да стоите без работа, с ентусиазъм ще се заемете с това, което сте отлагали дълго време. Бързо ще решавате проблеми, които изискват внимание. Възможно е да имате планове, които веднага ще бъдат покрепени. 

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде успешно. Подходящо е за решаване на важни въпроси и за срещи с хора, от които може да научите нови неща. Може да получите полезна информация преди другите, която скоро ще се окаже много полезна. По-късно ще дойде благоприятно време за творчество. 

БЛИЗНАЦИ

Днес вкъщи ще имате повече грижи от обикновено. Възможно е да се наложи лек ремонт с  неочаквано големи разходи. Това не трябва да ви притеснява, защото няма да възникнат сериозни проблеми и бързо ще се справите с трудностите. Има хора готови да се отзоват и помогнат при нужда. 

РАК

Началото на деня няма да мине без недоразумения. В този момент ще ви бъде трудно да се комуникирате дори с близките си. Те ще ви разбират погрешно и не са изключени конфликти. Бързо обаче ще стане ясно, че няма за какво да спорите и общуването отново ще донесе положителни емоции. 

ЛЪВ

Очаква ви наситен със събития ден. Заложили сте си много неща, така че нямате време за губене. Струва си да започнете с най-важното, тъй като именно през първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. Някои от вас по това време да и чакат приятни изненади. 

ДЕВА

Началото на деня ще бъде светло и вдъхновяващо. Това е подходящото време за домакински задължения, срещи с приятели или участие в семейни мероприятия. Пътуванията ще се окажат интересни, дори ако решението за тях е взето в последния момент.

ВЕЗНИ

Този ден е подходящ за решаване на въпроси, които отдавна изискват внимание. Ако сте отлагали нещо дълго време, смятайки го за твърде скучно и досадно, приключете с него днеса. Не е нужно да се стараете много, бързо ще получите дори по-добри резултати, отколкото сте очаквали. 

СКОРПИОН

Не бързайте. В началото на деня може да изглежда, че трябва да направите нещо незабавно, да започнете да решавате някои важни въпроси или коренно да промените живота си. По-добре да изчакате малко, да съберете мислите си и да да съберете повече информация.

СТРЕЛЕЦ

Първата половина на деня не е подходяща за сериозни дела и решаване на сложни казуси. Може да подцените това, което по-късно ще се окаже важно или просто да пренебрегнете нещо. Намирането на общ език с другите в този момент също ще бъде малко по-трудно от обикновено.

КОЗИРОГ

Днес ще имате много повече идеи и планове от обикновено. Ще искате да направите всичко наведнъж, но здравият разум ще ви подскаже, че е по-добре да действате последователно. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Ще има шанс да направите добри покупки.

ВОДОЛЕЙ

Днес повече от обикновено ще бъдете в центъра на вниманието. Това ще ви позволи да създадете интересни запознанства и да разговаряте с хора, от които ще получите ценна информация. Вашата интуиция ще ви подскаже как да се държите, за да направите максимално добро впечатление.

РИБИ

Опитайте се да не се преуморявате в началото на деня. Това време няма да е подходящо за някои особено важни и сложни въпроси и по-добре е да го посветите на приятни дейности. Много от вас ще се вдъхновят от общуването с любими хора. Представителите на знака ще получат подкрепата, която им е липсвала. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?