46

Близнаците се радват на бизнес оферти, необичайни предложения за Козирозите

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Спокоен ден, през който ще успеете да завършите започнатите задачи. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници и изгодни сделки. Непланирани покупки ще се окажат доста успешни. Вечерта ще бъде особено благоприятна за семейни дела и някои важни разговори с близки.

ТЕЛЕЦ

Първата половина на деня е подходящо време да поемете инициатива в общуването, да завържете запознанства или да споделяте идеи. По-късно ще дойде благоприятен период за самостоятелна работа. Освен това много от вас ще искат да останат сами и да помислят върху развитието си.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще започне със страхотни новини относно работа и бизнес оферти, които е вероятно да приемете веднага. Споделете емоциите с близките си. В къщи ви очаква приятна изненада. Проблем, който напоследък ви е тормозил, ще се разреши от само себе си. 

РАК

Ще може да се справите не само с познати задачи, но и с напълно нови. Много от ще разберат и ще се справят с неща, които са им изглеждали трудни. Влиянието на положителните тенденции ще бъде забележимо в личните отношения, но е добре, инициативата да е ваша.

ЛЪВ

Денят ще е благоприятен за делово общуване. Ще укрепите съществуващите връзки и ще създадете нови. Сътрудничеството, което започне днес, ще бъде дълготраяйно и доходоносно. Отделете време и за домакинска работа. Може да купите нещо, което ще бъде полезно за цялото семейство.

ДЕВА

Днес ще получите важна информация, преди да предприемете каквото и да е решение, трябва да сте сигурни, че не сте подведени. Проверете дори това, което сте научили от доста надеждни източници. Не е изключено началото на романтична история, но отношенията едва ли ще се развият бързо. 

ВЕЗНИ

Днес ще е по-трудно да постигнете взаимно разбирателство не само в деловите, но и в личните отношения. Но до сериозни разногласия няма да се стигне, благодарение на вашата тактичност и отстъпчивост. Скоро напрежението ще изчезне и всичко ще се развива така, както го искате.

СКОРПИОН

Днес разчитайте на интуицията си. Благодарение на нейните подсказки ще разберете как да действате, така че всичко да ви се получава. По-голямата част от деня ще е благоприятен. Не са изключени дребни недоразумения в работата и у дома или разногласия с приятели.

СТРЕЛЕЦ

Днес мнозина ще искат да ви подкрепят и да ви помогнат в реализацията на смелите идеи. След обед много от вас ги очакват приятни моменти. Романтична среща ще бъде необичайна и запомняща се. Семейните представители на знака ще получат добри новини, които засягат всички близки.

КОЗИРОГ

Днес са вероятни необичайни предложения. Хората, с които някога сте работили, ще искат да възобновят сътрудничеството си с вас. Не давайте окончателен отговор, докато не се уверите, че имате достатъчно информация, за да вземете информирано решение. Идеален ден за поемане инициатива в личните отношения.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде благоприятен във всички отношения. Ще имате възможност да общувате с важни за вас хора и да обсъдите някои сериозни въпроси с тях. Вероятно ще възникнат нови съвместни планове, които скоро ще започнете да реализирате. Опитайте да намерите време и за себе си.

РИБИ

Емоционален ден, през който ще успеете да решите някои семейни въпроси. Близките ви днес ще се нуждаят повече от вашето внимание и грижи. Не отказвайте да подкрепяте тези, които са ви скъпи. Има някои проблеми, които ще изискват непланирани разходи, но това няма да наруши бюджета ви.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Asan

Asan

27.08.2023 | 01:21

Kurvi zbogom

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?