46

Близнаците печелят неочакван съюзник, две зодии с финансови проблеми

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Вашите идеи може да изглеждат прекалено смели или странни, но със сигурност ще намерите начин да реализирате плановете си и да останете доволни от резултата. В началото на деня комуникацията ще ви е трудна и може да възникнат дребни недоразумения.

ТЕЛЕЦ

Днес едва ли ще можете да се съсредоточите само върху едно нещо. Възможно е към работните задачи да се добавят и някои семейни проблеми, които изискват повече внимание. Опитът и интуицията ще ви помогнат да се справите. Благодарение на тях ще намерите най-верния път към целта. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за споделяне на информация и обсъждане на планове. Дори тези, които обикновено се интересуват само от собствената си гледна точка и не обръщат внимание на чуждото мнение, ще ви слушат внимателно. Ще намерите нови бизнес съюзници и помощници. 

РАК

Струва си да започнете деня с решаване на финансови въпроси. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да управлявате парите си и какви сделки да сключите. Възможно е да ви предложат интересно сътрудничество, но не бързайте с решението. Новина ще обърка плановете ви. 

ЛЪВ

Не бързайте с взимането на важни решения. Емоции могат да ви попречат да оцените правилно ситуацията, освен това е възможно някой да се опита да ви подведе с грешна информация. По-добре е да не спорите за дреболии и да отложите за известно време сериозните разговори. 

ДЕВА

Опитайте се да запазите самообладание. Денят определено не е подходящ за вземане на важни решения под влияние на емоциите. Помислете правилно, не бързайте да променяте радикални неща в живота си. Споделяйте плановете и съмненията си само с най-близките хора.

ВЕЗНИ

Започнете деня с добре познати неща и проблеми. По-добре е да не рискувате и да не вземате решения набързо. Бизнес отношенията ще изискват дискретност. Не бързайте да се доверявате на всеки, който се опитва да спечели симпатията ви. Не е желателно сключването на големи сделки. 

СКОРПИОН

Началото на деня е подходящо за важни срещи и общуване с хора, които бихте искали да видите сред вашите съюзници. Ще успеете да направите добро впечатление там, където е необходимо и ще спечелите симпатиите на влиятелни хора. Ако поемете инициатива, ви очаква романтична вечер. 

СТРЕЛЕЦ

Добър делови ден, който е подходящ както за командировки, така и за срещи с пристигнали отдалеч колеги и партньори. Може да получите интересни оферти, които ще ви помогнат да затвърдите професионалната си позиция и да направите крачка напред по кариерната стълбица.

КОЗИРОГ

Ще бъде полезно да се съсредоточите върху търговски дейности и решаване на финансови въпроси. Ще успеете да сключите изгодни сделки, а някои от вас ще намерят нов източник на доходи. Не са изключени предложения за сътрудничество, които е добре да приемете. 

ВОДОЛЕЙ

Денят може да ви донесе трудности, но определено ще намерите начин да се справите с тях. Опитайте се да бъдете креативни дори в обичайните и добре познати задачи. Ще се появят страхотни идеи и със сигурност ще има хора наблизо, които са готови да помогнат за тяхното реализиране. 

РИБИ

Бъдете внимателни. Ще забележите някои важни детайли, които са убегнали от погледа на другите и да намерите отговор на сложен казус. Ще имате възможност да научите нещо, което скоро ще ви бъде полезно в работата. Днес не трябва да се занимавате с финансови въпроси.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?