1553

Близнаците да внимават, Козирозите намират неочаквани съюзници

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Днес ще тревожите се за незначителни неща, но ще се занимавате и с нови дейности. Силните емоции ще ви тласкат напред и ще ви карат да се захванете с нови предизвикателства. Хората около вас ще ви ценят, ще искат да ви опознаят по-добре и ще ви предлагат интересни идеи. Лесно ще намерите нови приятели.

ТЕЛЕЦ

Не всичко ще става лесно днес, но трудностите няма да ви изплашат. Мнозина от вас ще проявят завидно упорство и ще постигнат това, към което се стремят. Ако ви трябват съюзници, ще ги намерите без проблем. Околните ще виждат, че сте успешни във всички начинания и сами ще предлагат подкрепата си.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнат ден, през който ще ви се налага да се занимавате с няколко неща едновременно. Ще се намерят хора, които да ви подкрепят, но най-важните въпроси ще се наложи да решавате самостоятелно. Бъдете внимателни с новите си познати – може да се окаже, че не са доброжелателни към вас.

РАК

Колкото и да сте настроени оптимистично, съмнения дали сте взели правилните решения, ще ви притесняват сутринта. Не трябва да се тревожите много, защото това е естествено безпокойство на човек, който е зает със сериозна работа и иска да постигне добри резултати. Ако се съсредоточите и ще справите добре.

 

ЛЪВ

Сутринта ви ще е доста странна. Ще действате лекомислено и ще разчитате основно на късмета вместо на собствените си сили. С времето ще върнете благоразумието си. Така няма да успеете да направите сериозни гафове. Към края на деня хармонията вече ще е напълно възстановена.

ДЕВА

Началото на деня ще е ползотворно. Трябва да се съсредоточите върху решаването на важни задачи и да не се разконцентрирате от дреболии. Не се вслушвайте в многото съвети, които ви дават. Ръководете се от собственият си разум и опит. Вечерта може да планирате срещи с приятели.

ВЕЗНИ

Началото на деня ще ви радва с отлични идеи и примамливи предложения. Но преди да се увлечете по нещо ново, приключете с обичайните дела и се убедете, че всички спешни задачи са решени. Отнасяйте се сериозно и към най-дребните детайли. Това ще ви помогне да избегнете бъдещи проблеми.

СКОРПИОН

Трудно ще запазите спокойствие днес. Ангажименти ще ви затрупват с всяка изминала минута и с всички ще трябва да се справяте бързо. Това ще ви изнерви и може да предизвикате конфликт. Задължително потърсете помощ, а някои от задачите просто, оставете. Вечерта ви очакват приятни изненади.

СТРЕЛЕЦ

Днес бързо ще намирате отговори, които сте търсили дълго време. Единственото нещо, което може да развали настроението ви, е малкото време, с което разполагате. Ще искате да действате и да не стоите на място, но обстоятелствата няма да ви позволяват. Проявете търпение и благоразумие.

КОЗИРОГ

Сутринта няма да мине без напрегнати моменти, но няма да имате и сериозни проблеми. Днес смело може да се заемете със сложни задачи или да започнете работа по нов проект. Възможни са и промени в отношенията ви с околните – съперници могат да се окажат най-добрите ви съюзници.

ВОДОЛЕЙ

Едва ли ще успеете да избегнете недоразуменията в началото на деня. Доста ще сте разсеяни и често няма да забелязвате важните детайли. Добре е, че до вас ще има хора, които ще ви помагат и поправят грешките ви. Втората половина на деня ще е по-благоприятна и подходяща за нови планове.

РИБИ

Не отлагайте задачи. Утрото ще е идеално да се заемете със семейни дела, с които ще се справите добре. Лидерските ви качества днес ще са особено силни и мнозина от вас ще успеят да наложат идеите си, но трябва да се запасят с търпение. Няма да може бързо да постигнете целите си.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?