Следвайте ни

Близнаци, внимавайте с емоциите си, а Телците...

viber icon

ОВЕН

Ден, подходящ за разнообразни дейности. Жизнения ви потенциал е висок - вие сте енергични и с ентусиазъм се захващате с нови проекти. Често може да не завършите започнатото от раз, но вие не отстъпвате, докато не получите нужния резултат. Може да разчитате на подкрепата на приятели.

ТЕЛЕЦ

Денят ще започне с нови дела и грижи. Ще са толкова много, че ще трябва да промените плановете си и да отложите повечето от уредените срещи. Не се огорчавайте - колкото и да е странно, всичко това ще ви е от полза. Постарайте се да се отнасяте сериозно към всичко, за което сте се захванали.

БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с емоциите си. Днес повече от обикновено сте склонни да се тревожите и вълнувате. Стойте по-далеч от хора, чиито забележки не веднъж са ви изваждали от равновесие. Отложете неприятните занимания, ако имате възможност. Помислете какво може да ви зарадва.

РАК

Вдъхновен ден, изпълнен с добри идеи. Скоро ще може да ги приложите и на практика, но все пак премислете всичко до най-дребните детайли. Днес сте трябва да сте предпазливи, за да може лесно да усетите как ще се случат събитията. Има възможност да завършите работата над стари проекти, за които не сте имали време досега.

ЛЪВ

Не бързайте. Този ден изисква премислени решения и постъпки, не търпи суетата и неоправданото препиране. Посъветвайте се – до вас има хора, които могат да ви подскажат, как най-добре да действате и какво точно трябва да направите, как да разпределите приоритетите, за да имате успех.

ДЕВА

Старайте се внимателно да слушате какво ви подсказва интуицията – така ще може да постигнете поставените цели и да осъществите неща, замислени отдавна, без да правите грешки, за които да съжалявате. Благоприятен ден за нови занимания. Особено ще ви върви там, където се изисква акуратност.

ВЕЗНИ

Днес съсредоточаването върху работата може да е по-сложно, отколкото обикновено. Искате да отложите всичко скучно за по-нататък и да се заемете с нещо интересно, даже и да е безполезно. Все пак помнете, че е важно да не подведете тези, които разчитат на вас.

СКОРПИОН

Ден за работа и делови отношения. Може да убедите даже такива хора, които преди са съмнявали във вас и да докажете на най-големите скептици, че сте способни на успех. Смелите ви идеи ще получат подкрепа, а и ще се появят съюзници, на които може да разчитате при всякакви обстоятелства.

СТРЕЛЕЦ

Денят може да е добър, ако сте внимателни и не бързате с действията и изводите си. Опитът ще ви е от по-голяма полза, отколкото съветите, които околните охотно ви дават. Възможни са необичайни предложения за работа и сътрудничество. Не бързайте с отговора си – струва си да съберете повече информация.

КОЗИРОГ

Днес да съхраните спокойствието си ще се окаже доста сложна задача. Придавате голямо значение на дреболиите и често ще се тревожите за неща, на които в друго време не бихте обърнали внимание. Важна ще е подкрепата на близките. Не се бойте да споделите с тях своите тревоги.

ВОДОЛЕЙ

Ден за работа, учене и други занимания, изискващи висока концентрация на внимание. Харесва ви да решавате сложни задачи, да намирате отговори на въпроси, които са затруднили останалите. Ще ви помогне умението ви да гледате на обикновени неща по различен начин, избягвайки стереотипите.

РИБИ

Днес сте способни да направите добро впечатление даже на тези, които обикновено нищо не харесват, както и да спечелите доверието на хора, които са прекалено придирчиви. Вероятни са успехи там, където е нужен творчески подход. Възможни са не планирани разходи – добре е да сравните офертите внимателно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай