49

Близначета проплакаха в семейството на Христо Стоичков, разхождат ги из Пловдив

Близнаци са проплакали в многолюдната фамилия на Христо Стоичков. Камата е станал дядо на две момченца с нестандартните и интернационални имена Иън и Виторио. Бебета обаче не са деца на неговите две дъщери, а на една от племенничките му.

За щастието се похвали сестра му Петя Стоичкова в социалните мрежи. Именно едната от нейните щерки е родила мъжките близнаци съвсем наскоро, а грижовната баба вече ги разхожда с двойната количка из Пловдив, където фамилията живее, пише retro.bg. Сестрата на футболната легенда има и още две по-големи внучета от другата си дъщеря, а с общия отбор от четирима малчугани води класацията в семейната ранглиста.Майката и сестрата на Стоичков на разходка с бебетата близнаци 


Самият Стоичков засега официално е дядо само на една-единствена внучка – Миа. С нея го дари щерка му Мика, която неотдавна се раздели с бащата на дъщеричката си – Айкут. В момента тя е на крилете на любовта със столичен млад бизнесмен, собственик на рекламна агенция, с когото по всяка вероятност също мечтаят за наследници. Нейната по-малка сестра Христина все още не се е отчела с бебе във фамилията. Хриси бе щастливо омъжена за хърватина Лука Белич, с когото вдигнаха невероятна сватба през август 2016 г. и си казаха „да” в голф клуб в Етрополския балкан.  След брака заминаха да живеят в Щатите, но романтичната им приказка приключи само 3 години по-късно, а през 2020 г. официално се разведоха.

Дядо все още не е станал и по-малкият брат на Стоичков – Цанко. Той има една дъщеря - Адриана, от брака с бившата си жена Мария, с която бяха семейство повече от 15 години, но в крайна сметка се разделиха. Преди няколко месеца се заговори, че малкият Стоичков е емигрирал в Германия, за да търси по-добра реализация и по-доходоносна работа, след като у нас не му провървя с амбициите му да прави политически проект.

Най-щастлива от новите попълнения в семейството е майката на Камата. Пенсионерката Пенка е горда баба на 5 внучки и 5 правнучета. 78-годишната жена продължава да живее в пловдивското село Ясно поле, където се грижи за градина и животни и си произвежда домашни провизии за студените зимни месеци. Тя е вдовица от 2014 г. насам, когато се спомина мъжът й Стоичко, с когото бяха неразделни и той беше най-голямата й опора. Нито едно от децата й не живее при нея, но най-често я посещавала щерката Петя. С Христо се виждали един-два пъти годишно, но се чували по телефона. През годините около фамилията се носят всевъзможни слухове за скандали, неразбирателства и войни за пари, но в момента царяла хармония, всички били сплотени и задружни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Камата

Камата

12.03.2023 | 20:30

Бившият ми зет опита и мен да опраши, но не забреме.ях.Аз съм кюрд и онзи ме взе за жена.

Отговори
1 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?