49
Следвайте ни

Близки на Денис Теофиков след поредна гавра с името му: Имайте милост!

viber icon

Трагично загиналият изпълнител Денис Теофиков продължава да бъде обект на огромен интерес и след смъртта си. За съжаление той се изразява чрез злоупотреби с паметта му под всякакви форми. Семейството на талантливото момче многократно помоли всички да спрат да се занимават с тях и да ги оставят да си изживеят мъката. 

Тези думи на опечаленото семейство явно не са достигнали до точните хора, които продължават да се гаврят с паметта на изпълнителя на хитовете "Акула" и "Тръгвай си". Това принуди един от най-близките хора на фамилията да излезе с остра критика към всеки, който си позволи да петни името на Денис. 

Силвестър Матеев – Силвър, който е един от най-близките на семейство Теофикови, наруши мълчанието си и се изказа остро по повод нароилите се в последно време профили на името на трагично загиналия Денис Теофиков преди повече от 40 дни.

Силвър е батко на Денис и изключително близък на неговите родители, ето защо си позволи да призове за милост по отношение на фен профилите, който не спират да се появяват във всяка една социална мрежа.

"Хора, тъпо е да създавате профили с името на Дени и да следвате и лайквате когото и да е. Трагедията е огромна. Болезнено е. И е някак шокиращо да отвориш и да видиш, че Денис Теофиков е харесал това. Имайте милост", пише Силвър, цитиран от show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?