46

Ближе люти рани! Певица се оплете в мрежите на Мария Илиева и "Гласът"

Фолк звездата Анелия ближе люти рани и вече месеци наред лекува разбито самочувствие. Причината – била е прелъстена и изоставена от музикалното шоу на Би Ти Ви „Гласът на България”, пише „Уикенд”. Певицата имала договор за участие в предаването като треньор на мястото на напусналата преди година Галена. В последния момент обаче я изхвърлили и вместо нея взели Мария Илиева.

Анелия смятала работата си в „Гласът” за бетонирана буквално дни преди старта на снимките на новия сезон, споделиха пред „Уикенд” източници от средите на шоубизнеса. С певицата били водени разговори още миналата година, когато стана ясно, че Галена се разделя с музикалния формат след два сезона, в които беше треньорка в него. Чалгаджийката от Смядово влезе в журито заедно с Дара, Иван Лечев и Любо Киров, но още на финала на деветия сезон, излъчен миналата година, тя съобщи, че напуска. Месеци наред хората се чудеха кой ще я замени. Смяташе се, че това ще бъде голяма звезда от средите на попфолка, тъй като в 12-годишната история на шоуто у нас не е имало нито един сезон, в който в журито да не е присъствала фолк звезда.

Оказа се обаче, че тази година е първата без представител на лекия жанр в „Гласът”. В края на април, когато вече беше изтекъл срокът за подаване на заявки за участие в шоуто, от Би Ти Ви съобщиха, че новият треньор е Мария Илиева. Тя дори призова кандидат-певците да се явят на кастинг – явно не знаеше, че срокът вече е приключил.

Източници на „Уикенд” разкриха, че Мария Илиева е отмъкнала треньорското място от Анелия буквално в последния възможен момент. Неясно как, изпълнителката на „Лунен сън” е влязла в предаването, разбивайки правилото, че в него непременно трябва да участва фолк звезда. От продукцията просто звъннали на Анелия, за да й съобщят, че вече нямат нужда от нейните услуги, защото в „Гласът” занапред няма да има чалга. Звездата от Стара Загора била съкрушена. Тя се чувствала толкова наранена и обидена от Би Ти Ви, че до ден днешен не можела да се възстанови. Допълнително място в огъня наляло участието в журито на нейния близък приятел Миро, който е треньор там за втори път (след сезони 1, 2 и 3, в които също участваше). Двамата музиканти са много близки от години. Те са имали големи планове за нови общи проекти, с които да оползотворят инерцията от популярността, която шоуто носи. Но след влизането на Мария Илиева в проекта Миро направи дует с нея, а не с Анелия.

Мъжът на фолк звездата – бизнесменът Любомир Захаринов, също много се ядосал на телевизията. Той планирал да направи масирана рекламна кампания там на бизнеса си, както преди време мъжът на Галена финансира Би Ти Ви в знак на благодарност, че е дала трибуна за изява на жена му. Но след изхвърлянето на Анелия от формата, Захаринов се зарекъл, че телевизията няма да види и пукната стотинка от парите му.

Все още никой не знае какви връзки е впрегнала Мария Илиева, за да си осигури място в предаването при положение, че то вече е било заето, но е факт, че тя има по-голям опит в подобни формати. Участвала е в два от общо петте излъчени до момента издания на шоуто на Нова тв „Х Фактор”, произвело най-много звезди на родната сцена. 

От фолк звездите треньори в „Гласът на България” досега са били Ивана, Преслава, Деси Слава, Камелия и Галена. Глория, Есил Дюран и Мария пък са били в журито на предшественика на „Гласът” – предаването „Мюзик Айдъл”. Анелия досега е имала участия единствено като гост звезда в музикалното предаване на Би Ти Ви.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дядо Соки

Дядо Соки

19.09.2023 | 01:50

Емилия ще ми оближе и моята краставица и ще остане много доволна, по опитен съм от Жорж Башур може, да съм по стар от мъжо и ама за сметка на това съм тигър у кревато, а на морето опънах една дърта брантия на 71 и излезна голема тигрица захапа ми краставицата и са имам белег от зъбите и по курнишоно. И Емилия е тигрица пуска на всеки с голема наденица и дебел портфеил, а аз са имам пари и ще ми рипа като гладна бълха на куче.

Отговори
1 0
Дядо Соки

Дядо Соки

19.09.2023 | 01:49

На няколко пъти ми се случва докато съм на заведение и пее Емилия да чуя, как разни хора си говореха, че различни мъже наляво и надясно говорят, че Ема редовно иСзневерявала с тях докато Башур не е с нея и детето, не е от Башур, а от някакъв наркозависим клиент, но Ема умишлено криела това, за да може да иСмами и задържи Башур, за да продължи да я издържа. Тя естествено че няма, да си призне пред него и ще отрича, но клиентите и се похвалили каво е е првила и я иСдадоха.

Отговори
1 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?