46

Блазе й на новата! Люси Дяковска с жестока придобивка в спалнята

Певицата, която отново е обвързана, насочва вниманието си към спалнята

Люси Дяковска прави подобрения в жилището си. Певицата-лесбийка освежава интериора с нови облицовки и мебели, а онзи ден дори си купи огромно огледало за спалнята. Така вече ще може да се гледа и когато се люби.

Рамкираното рефлекторно стъкло Дяковска напазарува в строителен хипермаркет, видяха папараците на „Уикенд”. Понеже нямаше как да мъкне сама придобивката, рижавата изпълнителка беше взела със себе си и помощник – мъж със средно телосложение. На клиентите в магазина не им стана ясно какъв точно й се пада на Люси господинът, но за всички бе ясно, че не й е любовник.

Хомосексуалната звезда плати на касата с банкова карта, а личният й хамалин седеше до нея, пъшкайки под тежестта на огледалото. Миг по-късно транзакцията получи одобрение и носачът се затътри запотен към паркинга.

„Слагай в багажника, но много внимателно, че е чупливо!”, изкомандва Дяковска, когато с помагача стигнаха до автомобила й. Докато брюнетът се опитваше да натовари покупката, най-известната ни лесбийка отвори задната лява врата на колата, пъхна главата си в купето и се надупи яко. В същото време друг господин едва не катастрофира с возилото си, зървайки задника й.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Критик

Критик

02.08.2022 | 13:20

Тази като певица е гола вода и като човек също . Болно същество което трябва да се лекува . Престанете да пишете за тези ..... Тези неща не заслужават внимание. Това е нито жена нито мъж ментално повредени създание което трябва да се ремонтира .Ако въобще може да се поправи.

Отговори
2 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

02.08.2022 | 09:05

Ба.х.т.и подробното описание...ко купила, кой го носил, как го качил, как е платила, как се е надупила, как оня шял да катаструфира.....

Отговори
0 0
Пън

Пън

01.08.2022 | 21:29

Жалко болно животно е този индивид от женски пол, проклети объркани същества! Че и се хвалят.

Отговори
5 0
нормално

нормално

01.08.2022 | 20:52

евро-атлантически ценности на джендърство и капиталистическо консуматорство!

Отговори
4 1
Люси

Люси

01.08.2022 | 20:33

Вие от Марица сте дъното на журналистиката, ама какво пиша, " журналисти", вие, с малка буква, но за множествено число,сте измет.

Отговори
6 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?