Следвайте ни

Блатечки в окото на бурята! Диляна повери сина им на голямата му дъщеря

viber icon

Нещо много интересно се случва в голямото семейство на Асен Блатечки. Голямата дъщеря на актьора Катерина е много близка с доведения си брат Борил. Красивото Кате показа в социалните мрежи как прекарва време с по-малкото си братче, с което се сдоби преди шест години и което е плод на любовта между Блатечки и Диляна Попова.

Катерина е завела Борил на тренировка по катерене за деца. Малчуганът е щастлив и развълнуван и с лекота се справя с катеренето по въжето. Гордата му кака снима постиженията му и зорко следи за безопасността на брат си. Катето е студентка в Лондон, но скоро се е прибрала в родината, където ще остане до края на предстоящите коледни празници.

Катето избягва да разкрива публично връзката си с Борил, но таи топли сестрински чувства към него. Девойката никога не е разваляла отношенията с татко си въпреки изневярата му преди години, а от кадрите личи, че няма и конфликт между нея и новата му жена. Фактът, че Диляна е доверила Борил на сестра му показва, че и моделката е близка с първото дете на Асен.

Цивилизованите отношения в подобни сложни семейни връзки са рядкост и истинско постижение. Преди повече от шест години Блатечки изненада всички, след като стана ясно, че красивата Диляна очаква дете от него. Тогава актьорът все още живееше с жена си Катя, но скоро след това се премести при Попова. Месеци по-късно последва завръщане при експоловинката му, а Диляна отглеждаше сама сина си. Към днешна дата Блатечки е пак под един покрив с моделката и малкия Борил.

През каквито и катаклизми да е преминало голямото семейство на Асен, видно е, че разправиите са забравени и вече са в миналото, пише България днес. Наследниците на актьора изграждат силна сестринско - братска връзка независимо от отношенията между родилите им. Какво по-хубаво от това!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Тони

Тони

20.11.2020 | 10:00

Това са нормалните отношения,които трябва да се възпитават.Още повече сега ,когато не се женят.Асен няма брак с никоя от жените си,нито с майката на Катя нито с Диляна!

Отговори
5 4
Интелигентен

Интелигентен

20.11.2020 | 20:30

Циганин.....Така правят и така живеят циганите-без бракове и ......без отговорности,-НЕСЕРИОЗНА РАБОТА на несериозен мъж.И...........се намират жени ....да го "обичат"????? Разхайтеност...............

Отговори
10 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?