1553

Блатечки сваля наред красавици в нета, причината ще ви изуми

Сваля ви Асен Блатечки? Четете внимателно!

Фалшив профил на секссимвола на българското кино вилнее из социалните мрежи, научи „Телеграф“. Родни красавици се оплакаха, че човек, представящ се с името на актьора, им отправя провокативни предложения в социалната мрежа Инстаграм.

Проверка на „Телеграф“ в Инстаграм показа, че звездата от „Стъклен дом“ има само един официален профил, в който актьорът споделя снимки както от личния, така и от професионалния си живот.

В профила дубликат на Блатечки има само 700 последователи, а той самият следва над 1500 профили, предимно дамски, и то на известни родни красавици, между които този на модела Златка Димитрова.

Съдържанието в Инстаграм, кръстен на латиница Assen Blatechky, е пълно със снимки на актьора, като повечето от тях биха могли да бъдат открити свободно в интернет пространството. В истинския си профил Асен има почти 30 000 последователи, а името му е Asen Blatechki.

Преди известно време в светските среди се заговори, че Блатечки е разделен с актуалната си половинка - модела Диляна Попова, а една от причините била именно слабият ангел на актьора към жените. Според клюката не една, а поредица от изневери са довели до края на отношенията им.

Истината лъснала наяве, когато момиче на възрастта на голямата дъщеря на актьора, с което той си пишел, изпратило кореспонденцията си на неговата половинка. Оправданието на актьора тогава е, че това са фалшиви чатове.

Не за първи път Блатечки излиза от правия път. Припомняме, че мачото се раздели с първата си жена Катерина, след като тя разкри връзката му с моделката Диляна Попова.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Какъв

Какъв

22.01.2022 | 11:05

секссимвол, бе? Очите му са обърнати като на слепец.

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?